• شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 91091809746
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت منابع مالی در آموزش و پرورش

راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت منابع مالی در آموزش و پرورش

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در نشست ذی حسابان ادارات کل آموزش و پرورش کشور در شیراز گفت: با راه‌اندازی سیستم جدید امور مالی، آموزش و پرورش در تحقق سامانه یکپارچه مدیریت منابع مالی در کشور پیشرو خواهد شد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در نشست ذی حسابان ادارات کل آموزش و پرورش کشور در شیراز گفت: با راه‌اندازی سیستم جدید امور مالی، آموزش و پرورش در تحقق سامانه یکپارچه مدیریت منابع مالی در کشور پیشرو خواهد شد.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، یوسف نوری با اشاره به شعار امسال مبنی بر تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا لایه‌های آماری هدفمندی را در حوزه مالی تنظیم کنیم که برای این کار فرهنگ سازی لازم در آموزش و پرورش انجام گرفته است.

وی با اشاره به نتایج تحقیق انجام شده از سال 1371 تا 1385 در خصوص نقش آموزش و پرورش در تولید ملی از آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی یاد کرد که بیشترین ارزش افزوده را در سه زمینه فعالیت‌های صنعتی، کشاورزی و خدمات به خود اختصاص داده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تولید ملی 2 زیربخش تولید ناخالص ملی و تولید ناخالص داخلی دارد، گفت: تولید ناخالص ملی از سوی سازمان ملل متحد به عنوان شاخص و معیار سنجش اقتصاد کشورهای جهان تعیین شده است.

نوری افزود: بر اساس این تحقیقات طی 15 سال میزان مصرف واسطه و ارزش افزوده‌ای که آموزش و پرورش برای کشور ایجاد کرده است نسبت به بخش‌های دیگر یک واحد مصرف واسطه تبدیل به چهار واحد ارزش افزوده شده است و این ارزش افزوده به صورت ایجاد اشتغال، امنیت، بهداشت، محیط زیست و مواردی از این قبیل است همچنین برخی از شاخص‌های جهانی مثل شاخص توسعه انسانی و توسعه اجتماعی را هم نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه نسبت این سهم ارزش افزوده در دوره ابتدایی یک به هشت است، بیان کرد: در مقطع ابتدایی مصرف واسطه یک واحد هشت واحد ارزش افزوده را درپی داشته است در صورتی که این نسبت در آموزش عالی یک به حدود 2 درصد است که قصد داریم با کمک فناوری‌ها و تغییرات مهمی که در حوزه فناوری انجام داده‌ایم سرعت و کیفیت را بالا ببریم و از این طریق ارزش افزوده نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش همچنین با اعلام اینکه در سال گذشته 70 میلیارد تومان برای هوشمند سازی مدارس کشور هزینه شده است، گفت: براساس آخرین آمار تاکنون 26 هزار مدرسه در سطح کشور در مراحل مختلف هوشمند سازی قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha