• شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۱ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 91091809184

معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: صدور مدرک پودمانی برای دانش‌آموزان استثنایی

معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: صدور مدرک پودمانی برای دانش‌آموزان استثنایی

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر 20 هزار نفر از دانش‌آموزان استثنایی در 20 رشته مهارتی تحصیل می‌کنند و یکی از برنامه‌های سازمان، ارائه مدرک پودمانی به این دانش‌آموزان است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر 20 هزار نفر از دانش‌آموزان استثنایی در 20 رشته مهارتی تحصیل می‌کنند و یکی از برنامه‌های سازمان، ارائه مدرک پودمانی به این دانش‌آموزان است.

نامدار عبداللهیان در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برنامه‌هایی که قانون برنامه پنجم توسعه برای سازمان آموزش و پرورش استثنایی تکلیف کرده است، افزود: بسته اجرایی ذیل برنامه سند تحول و برنامه پنجم توسعه، تدوین و آماده شده که یکی از این برنامه‌ها افزایش پوشش تحصیلی طرح تلفیقی فراگیر است.

وی افزود: مقرر شده بر اساس این برنامه، هر ساله یک هزار نفر به تعداد دانش‌آموزان طرح تلفیقی اضافه شود به طوری که تا پایان سال 94 و اتمام برنامه پنجم توسعه باید 40 هزار دانش‌آموز تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.

معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: یکی از برنامه‌های دیگر سازمان آموزش و پرورش استثنایی توجه به مناطق عشایری است، چرا که معتقدیم در دوردست‌ترین نقاط نیز دانش‌آموزان استثنایی باید از عدالت آموزشی برخوردار شوند و بر این اساس توسعه آموزش‌های تلفیقی در این مناطق جزئی از برنامه‌های سازمان است.

عبداللهیان با تاکید بر اینکه افزایش اهداف کمی و کیفی برنامه‌های آموزش و پررورش استثنایی بخش دیگری از برنامه‌های این سازمان در برنامه پنجم توسعه است، اظهار کرد: دستورالعمل مشترکی برای اجرای سیاست‌های آموزش و پرورش استثنایی در سایر معاونت‌های وزارت آموزش و پرورش تهیه شده که برای اجرا به استان‌ها ارسال خواهد شد.

وی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های این سازمان سوق دادن دانش‌آموزان استثنایی به ویژه دانش‌آموزان کم توان ذهنی به سمت مهارت‌آموزی است، به طوری که در حال حاضر 20 هزار دانش‌آموز استثنایی که عموما کم توان ذهنی هستند، در 20 رشته مهارتی تحصیل می‌کنند و با تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سازمان فنی و حرفه‌ای صورت گرفته، به این دانش‌آموزان مدرک سطح مهارت پودمانی ارائه و این افراد وارد بازار کار می‌شوند.

وی هدف از این برنامه را استقلال مالی دانش‌آموزان استثنایی عنوان کرد و گفت:‌ علاوه بر اینکه باید نگاه جامعه را به نگرش درباره معلولیت تغییر دهیم، باید شرایط استقلال مالی و حفظ کرامت انسانی معلولان را در جامعه تسریع کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha