رییس شبکه هپاتیت کشور گفت: در حال حاضر تهیه داروها حتی داروهای تولید داخل نیز برای برخی از مردم مشکل شده است و علت آن عدم هماهنگی در تامین مواد اولیه توسط کارخانههای داخلی است.
دکتر سید موید علویان در گفتوگو با خبرنگار «سلامت» ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: شیوع هپاتیت B در کشورمان به دلیل انجام واکسیناسیون نوزادان از سال 73 و افراد شاغل در حرف پزشکی از میزان متوسط دو تا پنج درصد و در 20 سال قبل به کمتر از دو درصد در حال کاهش است. همچنین واکسیناسیون افراد جوان در طی سالهای اخیر توانسته است آنها را نسبت به این بیماری ایمن کند.
رییس شبکه هپاتیت کشور عنوان کرد: تقریبا بیش از 80 تا 90 درصد داروهای هپاتیت B در داخل کشور تولید می شوند.
وی با بیان اینکه کمبود داروی بیماران هپاتیت B جدی است، تصریح کرد: پروتکلهای درمانی و داروها در کشور فراهم شده است ولی در حال حاضر تهیه داروها حتی داروهای تولید داخل نیز برای برخی از مردم مشکل شده است و علت آن عدم هماهنگی در تامین مواد اولیه توسط کارخانههای داخلی است.
علویان تصریح کرد: هپاتیت D با هپاتیت B همراه بوده و باعث آسیب کبدی بیشتری میشود که درمان آن نیز مشکل است، تنها داروی اینترفرون است که فقط در 20 درصد موارد اثرگذار بوده و برای افرادی که تاثیری ندارد باید پیوند کبد انجام گیرد.
انتهای پیام
نظرات