• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 91082415322

با اعلام شناسایی 20 هزار لازم‌التعلیم بازمانده از تحصیل

تعداد واقعی بازماندگان از تحصیل و دلایل عدم تحصیل آنها از زبان یک مسوول

تعداد واقعی بازماندگان از تحصیل و دلایل عدم تحصیل آنها از زبان یک مسوول

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از ابتدای آغاز سال تحصیلی جدید تا کنون حدود 20 هزار لازم‌التعلیم بازمانده از تحصیل شناسایی شده است، گفت: پیش بینی می‌شود تعداد واقعی بازماندگان از تحصیل کمتر از پنج هزار نفر باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از ابتدای آغاز سال تحصیلی جدید تا کنون حدود 20 هزار لازم‌التعلیم بازمانده از تحصیل شناسایی شده است، گفت: پیش بینی می‌شود تعداد واقعی بازماندگان از تحصیل کمتر از پنج هزار نفر باشد.

فاطمه قربان در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» ایسنا، درباره آخرین اقدامات وزارت آموزش و پرورش برای افزایش پوشش تحصیلی در بین لازم‌التعلیم‌ها افزود: این وزارتخانه با احداث مدرسه در دورترین نقاط کشور و حتی مناطق صعب‌العبور تلاش کرده تا عدالت آموزشی را در سراسر کشور برقرار کنند و بر همین اساس طبق آمار رسمی 98.6 درصد از لازم التعلیمان کشور تحت پوشش آموزش قرار دارند.

وی ادامه داد: نیمی از 1.4 درصد بازمانده از تحصیل را کودکان متولد نیمه دوم سال تشکیل می‌دهند که همواره در آمار بازمانده‌های از تحصیل اسامی آنها وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: با تلاشی که در همه استانها صورت گرفته از ابتدای سال تا کنون حدود 20 هزار کودک لازم التعلیم بازمانده از تحصیل شناسایی و اسامی آنها برای جذب و پوشش به استانها اعلام شده است.

قربان ادامه داد: با توجه به شرایط و عللی که باعث بازماندن کودکان در سن تحصیل می‌شود، پیش بینی می‌شود تعداد بازماندگان واقعی از تحصیل به کمتر از پنج هزار نفر برسد، چرا که با ایجاد امکانات در نقاط محروم و کمتر توسعه یافته نیز شرایط آموزش برای تمامی لازم التعلیم‌ها فراهم شده است.

به گفته وی، حدود پنج درصد از اسامی شناسایی شده در آمار بازماندگان از تحصیل به معنای واقعی بازمانده نیستند، چرا که برخی از آنان ممکن است به علت فوت و عدم باطل کردن شناسنامه هنوز در لیست آموزش و پرورش باشند همچنین عدم اعلام سن واقعی در برخی از مناطق و سایر عوامل از جمله دیگر مواردی است که این آمار را به شدت کاهش می‌دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال گذشته 7550 بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان شناسایی و جذب شدند، از اقدامات گسترده آموزش و پرورش برای جذب حداکثر لازم التعلیم‌ها در سراسر کشور خبر داد و گفت: برای اینکه بتوانیم جذب صد در صدی لازم التعلیم‌ها را داشته باشیم، سایر دستگاه‌ها نیز باید همگام با آموزش و پرورش اقدامات لازم را انجام دهند.

قربان توسعه و افزایش پوشش تحصیلی در بین لازم التعلیمان را در گرو همکاری سازمان‌هایی همچون بهزیستی، کمیته امداد، وزارت کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت با آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: این دستگاه‌ها می‌توانند کمک موثری برای شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل باشند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، نتایج نهایی آمار بازماندگان از تحصیل که مربوط به جذب و شناسایی کودکان در سن تعلیم در مناطق روستایی و حاشیه شهرهاست، اواسط بهمن ماه نهایی و اعلام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha