• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۱ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 91082112618
  • خبرنگار : 71060

استفاده از فیلترشکن جرم است؟

استفاده از فیلترشکن جرم است؟

بنا بر اعلام مسئولان قضایی همه‌روزه برخی سایت‌های کشور به دلیل عدم رعایت قوانین فیلتر و یا پالایش می‌شوند و در این میان برخی کاربران فضای مجازی برای دسترسی به تارنمای مورد نظر فیلترشکن‌های مختلفی را مورد استفاده قرار داده و به سایت مورد نظر دسترسی پیدا می‌کنند.

بنا بر اعلام مسئولان قضایی همه‌روزه برخی سایت‌های کشور به دلیل عدم رعایت قوانین فیلتر و یا پالایش می‌شوند و در این میان برخی کاربران فضای مجازی برای دسترسی به تارنمای مورد نظر فیلترشکن‌های مختلفی را مورد استفاده قرار داده و به سایت مورد نظر دسترسی پیدا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، طبق ماده اول مبحث یکم قانون جرایم رایانه‌یی کشور هرکس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌یی یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است، دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

همچنین بر اساس ماده (27) قانون جرایم رایانه‌یی در صورت تکرار جرم برای بیش از دو بار دادگاه می‌تواند مرتکب را از خدمات الکترونیکی عمومی از قبیل اشتراک اینترنت، تلفن همراه، اخذ نام دامنه مرتبه بالای کشوری و بانکداری الکترونیکی محروم کند.

در چنین شرایطی چنانچه مجازات حبس آن جرم نود و یک روز تا دو سال حبس باشد، محرومیت از یک ماه تا یک سال خواهد بود و اگر مجازات حبس آن جرم دو تا پنج سال حبس باشد، محرومیت از یک تا سه سال تعریف می شود.همنچنین چنانچه مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، محرومیت از سه تا پنج سال اعمال خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۱ ۱۹:۰۹

این‌طوری اگه بخوان حساب کنن، 98 درصد مردم مجرم هستن! اون 2 درصد هم که نیازی به گفتن نیست!

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۲ ۲۱:۵۴

هرچی گیرتون اومده فیلتر کردین . اینو هم بدونید هیچکسی توی ایران پیدا نمیشه که از چنین وضعیتی که توی دنیای اینترنت برای کاربران ایجاد شده راضی باشه !

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۷ ۱۳:۵۲

یک‌دفعه بیایید هر چه ایرونی هست رو بگیرید و بندازید زندان!

avatar
۱۳۹۱-۰۸-۲۸ ۰۴:۵۰

خبرنگار محترم، قانون را به نظر خود تعبیر و نفسیر نموده‌اند. چرا؟ این متن قانون: مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(5.000.000) ریال تا بیست میلیون(20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد. در واقع ایشان کلمه «حفاظت شده» را به معنی فیلترشده تلقی نموده‌اند. داده‌ها و سیستم‌های حفاظت شده چیز دیگری است برادر من.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۴ ۱۸:۰۳

به نظر من این قانون لازم بود، چون خیلی‌ها با استفاده از فیلترشکن از عکس‌های خصوصي مردم سوءاستفاده یا به بعضی‌ها توهین می‌کردند و... به نظر من حتی قانون بد از بی‌قانونی بهتره. این‌طوری جلوی این افراد گرفته می‌شه و امکان سوءاستفاده اونها کمتر می‌شه. مثلا وقتی شما خصوصاً از یه نفر شکایت می‌کنی بابت انتشار تصاویر خانوادگی و... اولین جرمی که به اون می‌خوره استفاده از فیلترشکنه. به نظر من لازم بود، چون داشت خیلی بد می‌شد، همه پلیس رو مسخره می‌کردند.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۵ ۱۳:۱۲

این خبر فقط برای جذب بیننده هستش و از این‌طور افراد که دنبال سرکار گذاشتن مردم هستن واقعا متاسفم!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۸ ۲۱:۲۹

بابک معلوم دنبال عکسهای خصوصی هستی .تلاش بيهوده نکن عزیزم که نیازی به این قوانین نباشه.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۲۲ ۱۵:۲۸

باشه این رو به همه می‌گم.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۱۷ ۱۲:۳۵

این ماده قانونی همان‌طور که در عنوان فصل آن هم تأکید شده، در مورد اطلاعات محرمانه و دسترسی به آنها می‌باشد و قانونگذار از محتواهای فیلتر شده با عنوان محتوای پالایش شده نام برده نه حفاظت شده. بنابراین به این ماده برای محکومیت افراد نمی‌توان استناد کرد.