حافظ موسوی با اشاره به در دست انتشار داشتن گزینهای از شعرهایش، از بررسی تطبیقی حافظ و دانته خبر داد.
این شاعر به خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: گزینهای از شعرهای منتشرشدهی من قرار است از سوی نشر مروارید منتشر شود. این مجموعه برای دریافت مجوز ارائه شد که برخی حذفیات و اصلاحات متوجه آن شد و بعد از انجام آنها، برای دریافت مجوز نشر ارائه شده است.
او افزود: این کتاب بعد از انجام حذفیاتی، در 280 صفحه منتشر خواهد شد.
این پژوهشگر همچنین دربارهی دیگر آثار خود گفت: در حال کار روی مجموعهای از مقالاتم هستم که عمدتا در حوزه نقد ادبی نوشته شده و به مسائل فرهنگی میپردازند.
او در ادامه افزود: اکنون هم دارم روی مقالهای با عنوان «مذهب مدارا» کار میکنم که به بررسی شعر حافظ از دیدگاه تساهل و مدارا و یک جور بررسی تطبیقی بین شعر و اندیشه حافظ و دانته میپردازد که هر دو از شاعران بزرگ قرن 14 هستند.
موسوی گفت: استخوانبندی این مقاله پیشتر به صورت سخنرانی ارائه شده بود و اکنون به سفارش فستیوال شعری در یکی از کشورهای همسایه، در حال نگارش آن هستم. این مقاله به زبانهای کردی و عربی منتشر خواهد شد.
انتهای پیام


نظرات