• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 91081006346

آخرین اخبار در خصوص تغییرات آزمون زبان دکتری

رییس سازمان سنجش:«آزمون زبان ملی»امسال برگزار نمی‌شود/2 پیشنهاد برای اصلاح آزمون زبان

رییس سازمان سنجش:«آزمون زبان ملی»امسال برگزار نمی‌شود/2 پیشنهاد برای اصلاح آزمون زبان

رییس سازمان سنجش آموزش کشور آخرین تصمیمات در رابطه با آزمون زبان دکتری را اعلام کرد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور آخرین تصمیمات در رابطه با آزمون زبان دکتری را اعلام کرد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه برگزاری «آزمون زبان ملی» برای آزمون دکتری امسال اجرایی نمی‌شود، اظهار کرد: بر این اساس آزمون زبان کنکور دکتری به روال گذشته برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه پیشنهادهایی در خصوص نحوه برگزاری آزمون زبان ارایه شده است، اظهار کرد: از آنجاکه زمان برگزاری آزمون زبان طولانی است، پیشنهاد شده که تعداد سوالات آزمون کاهش یابد تا زمان کمتری برای پاسخگویی آزمون اختصاص یابد.

وی با اشاره به سایر پیشنهادات در این رابطه، گفت: همچنین پیشنهاد شده تا نوبت برگزاری آزمون زبان و استعداد تحصیلی با آزمون اختصاصی جابجا شود.

به گزارش ایسنا دکتر خدایی پیش از این از تجمیع آزمون‌های زبان دانشگاه‌ها با برگزاری «آزمون زبان ملی» برای تعیین سطح زبان متقاضیان ورود به دوره‌های مختلف تحصیلات تکمیلی خبر داده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha