مدیرکل امور قرآن و عترت آموزش و پرورش از افزایش تعداد مدارس ویژه قرآن به پنج هزار مدرسه تا 2 سال آینده خبر داد و گفت: از مهر امسال فعالیت 1311 مدرسه قرآنی ویژه آغاز شده است.
محمد بنیادی در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر 1311 مدرسه ویژه قرآنی در نوبت صبح، مدارس ابتدایی فعالیت خود را آغاز کرده و مقرر شده بر اساس برنامهزمان بندی تا 2 سال آینده تعداد این مدارس به پنج هزار افزایش یابد.
وی افزود: سال آینده علاوه بر مقطع ابتدایی، مدارس ویژه قرآن را برای پایه اول و دوم متوسطه نیز راهاندازی خواهیم کرد.
بنیادی تصریح کرد: این مدارس علاوه بر 10 هزار مدرسه قرآنی است که در نوبت عصر فعالیت میکنند، چرا که هدف از راهاندازی مدارس ویژه قرآن در نوبت صبح، تربیت دانش آموزان و متخصصانی است که در کنار تخصصهای رشته خود متخصصان قرآن نیز باشند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از برنامههای آموزش و پرورش ایجاد پنج هزار قطب قرآنی در سراسر کشور است، این مدارس بر اساس علاقمندی و استعداد دانش آموزان و خانوادهها به صورت خاص مدیریت میشود.
مدیرکل امور قرآن و عترت آموزش و پرورش با بیان اینکه شرایط پذیرش در این مدارس بر اساس علاقه و استعداد دانش آموزان و خانواده و رعایت مفاد دستورالعمل مدارس ویژه قرآنی است، عنوان کرد: در این دستورالعمل دانش آموزانی اجازه ورود به مدارس قرآنی را دارند که تسلط کامل به قرائت و حفظ قرآن داشته باشند و پس از طی 12 سال آموزش در این مدارس و فارغ التحصیلی از آموزش و پرورش مهندسان و دکتران قرآنی نیز باشند.
وی در توضیح بیشتر گفت: هدف از راهاندازی این مدارس تربیت افرادی است که در کنار تخصصهای مورد علاقه خود اعم از رشتههای مهندسی، پزشکی، فنی و سایر رشتهها تسلط کامل به حفظ، قرائت و تفسیر قرآن کریم داشته و متخصصان قرآنی باشند.
بنیادی همچنین در خصوص ورود خطبههای حضرت زهرا(س) به مدارس که پیش از این از سوی آموزش و پرورش اعلام شده بود، خاطر نشان کرد: دستور العمل نحوه آموزش خطبههای حضرت زهرا (س) در مدارس در حال مستندسازی است و آذرماه به استانها ارسال شده و در سال تحصیلی 91-92 در دستور کار قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات