سرویس
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ / Jul 26 2014
تعداد کل اخبار: 400

لوبیا در کاهش قند و فشار خون دیابتی‌ها مفید است

» سرویس: اجتماعي - سلامت

خوردن حبوبات مانند لوبیا، عدس و نخود می‌تواند قند خون و فشار خون را پایین بیاورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، محققان کانادایی اظهار کردند: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌توانند با افزودن حبوباتی مثل لوبیا به به رژیم غذایی خود به بهبود سطح قند خون و فشار خون کمک کنند.

آنها افزودند: نخود، عدس و لوبیا سرشار از پروتئین و فیبر هستند و به سلامت قلب کمک می‌کنند و به این دلیل که پایین آورنده شاخص قند خون هستند، ممکن است به کنترل دیابت نیز کمک کنند. در مبتلایان به دیابت، حبوبات نه تنها به کنترل قند خون کمک می‌کند بلکه می‌تواند در کنترل فشارخون هم موثر باشد. این اثر به احتمال زیاد به دلیل پروتئین، فیبر و مواد معدنی است که در حبوبات موجود است.

محققان در این مطالعه، به طور تصادفی 121 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 را به خوردن یک فنجان حبوبات در روز یا محصولات گندم تشویق کردند. در طول سه ماه، محققان دریافتند با خوردن حبوبات قند خون در این بیماران بهبود یافته است و همچنین شاهد کاهش فشارخون در این بیماران نیز بودند.

محققان افزودند: برای استفاده از هرگونه رژیم غذایی بیماران باید با پزشک تغذیه مشورت کنند.

انتهای پیام

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
نام و نام خانوادگی*
ایمیل
متن نظر*
● تعداد‌ نظرات (0)