• چهارشنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۱ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 91072617099

با اعلام ایجاد مهدهای مخصوص کودکان 7 تا 12 ساله

«مهدهای دانش‌آموزی» به کمک والدین شاغل می‌آیند

«مهدهای دانش‌آموزی» به کمک والدین شاغل می‌آیند

معاون سازمان بهزیستی کشور با اعلام تدوین و بررسی طرح پیشنهادی ایجاد «مهدهای مخصوص دانش آموزان» دارای والدین شاغل به منظور نگهداری و رسیدگی به تکالیف آنها خبر داد.

معاون سازمان بهزیستی کشور با اعلام تدوین و بررسی طرح پیشنهادی ایجاد «مهدهای مخصوص دانش آموزان» دارای والدین شاغل به منظور نگهداری و رسیدگی به تکالیف آنها خبر داد.

محمد نفریه در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: هدف از ایجاد مهدهای مخصوص دانش‌آموزان، ایجاد محیط‌هایی مجزا از مهدهای کودک است تا کودکان 7 تا 12 ساله بدون اختلاط با نوآموزان و نوپاها در آن حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح پیشنهادی در مرحله نیازسنجی قرار دارد، اظهار کرد: در صورتی که نتایج نیاز سنجی مثبت باشد، اقدامات اجرایی لازم انجام می‌شود، چرا که باید داوطلبان تاسیس اینگونه مهدها از میزان درآمدزایی این مهدها اطمینان داشته باشند.

به گفته نفریه، این طرح در ابتدا به صورت پایلوت در شهرهای بزرگ و پرجمعیت اجرا و در صورت موفقیت، گسترش می‌یابد.

معاون سازمان بهزیستی مکان ایجاد این مهدها را در جوار کارخانجات، بیمارستان‌ها و ادارات و سازمانهای بزرگ عنوان کرد.

نفریه همچنین خاطرنشان کرد: طبق قوانین تشکیل سازمان بهزیستی، ماده 26 تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و قانون جامع رفاه، سازمان بهزیستی هیچ محدودیتی برای تشکیل مهدهای مخصوص دانش‌آموزان ندارد.

بنابر اظهارات وی، این مهدها تنها به کودکانی اختصاص دارد که پدر و مادران شاغل دارند، لذا نمی‌توان کودکان را در ساعاتی که مادر در خانه حضور دارد به این مهدها سپرد، چرا که هدف سازمان بهزیستی ایجاد یک محیط امن برای کودکان و نه دور کردن آنها از خانواده‌هاست.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه با تاکید بر اینکه در این مهدها آموزش مستقیم ارائه نمی‌شود، گفت: آموزش رسمی و برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از وظایف وزارت آموزش و پرورش است. هدف از ایجاد این مهدها تنها ایجاد محیط امن در ساعاتی از شبانه روز است که پدر و مادر در سر کار هستند، اما مربیان مهدها با دریافت آموزش‌های لازم و بر اساس اصل رشد و تکامل یکپارچه کودک به انجام تکالیف کودکان رسیدگی می‌کنند.

نفریه همچنین با اشاره به افزایش حضور زنان در جامعه اظهار کرد: در حال حاضر 60 درصد دانشجویان دانشگاه‌ها را دختران تشکیل می‌دهند و زنان در حوزه‌های اجتماعی و ا قتصادی حضور چشمگیری پیدا کرده‌اند و تعدادی از پرسنل اشتغال یافته در بخش خدمات و اقتصاد زن و ساعات زیادی از روز را خانه نیستند، در نتیجه کودکان در ساعت زیادی از روز بلا تکلیف می‌مانند که هدف از ایجاد این مهدها فراهم کردن محیطی امن برای نگهداری از این دسته کودکان است.

وی اضافه کرد: بیش از یک سال است که این طرح در سازمان بهزیستی مطرح و پیش نویس آن نیز نوشته شده است و هدف از ایجاد آن، ایجاد محیط‌های مجزا از مهدهای کودک است تا کودکان تا سن حداقل 12 سالگی بدون ایجاد اختلاط سنی در آن حضور یابند، چرا که در حال حاضر با ارائه بخشنامه، برخی مهدهای کودک تابستان‌ها کودکان هفت و هشت ساله را پذیرش می‌کنند، البته این امر بدون اختلاط سنی با سنین پایین‌تر انجام می‌شود.

نفریه در پایان تاکید کرد: در صورتی که اجرای پایلوت این طرح موفق باشد، این مهدها گسترش می‌یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۷-۲۶ ۱۲:۲۷

خیلی طرح خوبی است، این یک معضل برای ما والدین شاغل می‌باشد. هر چه سریعتر اجرایی کنید.

avatar
۱۳۹۱-۰۷-۲۶ ۱۳:۲۴

بسيار عالي است.