• چهارشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۱ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 91071208455
  • منبع : نمایندگی کردستان

در مرغداری‌های كردستان هورمونی برای رشد مرغ استفاده نمي‌شود

در مرغداری‌های كردستان هورمونی برای رشد مرغ استفاده نمي‌شود

ایسنا/کردستان مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت: در حال حاضر در مرغداری‌های استان کردستان هیچ گونه هورمونی برای ر شد مرغ استفاده نمی‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت: در حال حاضر در مرغداری‌های استان کردستان هیچ گونه هورمونی برای ر شد مرغ استفاده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه کردستان، کامران زیباکردار، امروز، 12 مهر در جمع خبرنگاران استان، اظهار كرد: استفاده از هورمون در مرغداری‌ها به دلیل اقتصادی نبودن و غیربهداشتی بودن آن مجاز نیست.

وی با اشاره به اینکه رشد زود هنگام مرغ در مرغداری‌ها به دو روش اصلاح نژادی و برنامه پرورش انجام می‌شود، افزود: استفاده از این دو روش به هیج وجه به کیفیت رشد مرغ لطمه وارد نمی‌کند.

مدیر کل دامپزشکی استان کردستان، از اسلامی بودن ذبح در تمام کشتارگاه‌هاي سطح استان خبر داد و بیان کرد: کار ذبح در کار کشتارگاه‌ها توسط بازرسان دامپزشکی و روحانیان منطقه به صورت اسلامی، انجام و در صورت وجود هر گونه مشکل در انجام ذبح، طیور مورد نظر ضبط و معدوم می‌شود.

زیباکردار، بالا بودن کیفیت گوشت و مرغ را یکی از مزیت‌ها برای سالم بودن فراورده‌های آن‌ها، عنوان و تصریح کرد: برای اطمینان از کیفیت گوشت و مرغ، بازرسان دامپزشکی سطح استان اقدام به کنترل و نظارت می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: استان کردستان به دلیل تولید گوشت مرغ با کيفیت بالا به قطب پرورش مرغ در سطح کشور تبدیل می‌شود.

زیباکردار با اشاره به این‌که هم اکنون در استان کردستان 6 کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد، اظهار كرد: همچنین قرار است 6 کشتارگاه صنعتی دیگر در استان احداث می‌شود.

وی به مهردار شدن تمام دل و جگرهای مرغ در سطح استان، به وسیله مهر داغ اشاره کرد و افزود: این طرح، امسال برای اولین بار در کشور در کردستان، به منظور جلوگیری از سوء استفاده مرغداری‌ها از فروش غیربهداشتی دل و جگر مرغ و عرضه سالم این ماده غذایی به اجرا درآمده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر هیچ نوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان کردستان شناسایی نشده است.

زیباکردار با اشاره به این‌که برای شناسایی و تشخیص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان طرحی با عنوان پایش طیور اجرا شد، افزود: خوشبختانه در 6399 آزمایشی که روی پرندگان در 40 روستای سطح استان و 10مرغداری صنعتی انجام شد، هیچ علایمی از بیماری در استان مشاهده نشد.

وی از واکسیناسیون سراسری طیور بومی در سطح استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این طرح 450 دوز واکسیناسیون در سطح استان انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان، به 22 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری‌های استان خبر داد و یادآور شد: برای این تعداد جوجه ریزی، هشت میلیون دوز واکسیناسیون علیه بیماری‌های طیور انجام شده و همچنین 509 بازرسی در این راستا انجام شده است.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha