• یکشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۱ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91070201085

«خداحافظ بچه» بهترين سريال، علي نصيريان برترين بازيگر

در مراسم تقدير از بهترين‌هاي رمضان سيما اعلام شد: بيستمين شبكه تلويزيوني در راه است

در مراسم تقدير از بهترين‌هاي رمضان سيما اعلام شد: بيستمين شبكه تلويزيوني در راه است

مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در ماه رمضان 91 با حضور مديران و برنامه‌سازان سيما و معاون اول قوه قضاييه و حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني (رييس دفتر مقام معظم رهبري) برگزار شد.

مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در ماه رمضان 91 با حضور مديران و برنامه‌سازان سيما و معاون اول قوه قضاييه و حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني (رييس دفتر مقام معظم رهبري) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم از برترين‌هاي سيما در حوزه‌هاي مختلف برنامه‌سازي در ماه رمضان امسال تقدير شد.

بر اين اساس سريال «خداحافظ بچه» به عنوان بهترين سريال سيما در ماه رمضان انتخاب شد. علي نصيريان نيز به خاطر فيلم «شكارچي شنبه» در بخش ويژه يك عمر خدمت صادقانه تجليل شد. همچنين بيشترين جوايز را شبكه اول دريافت و معاون سيما هم اعلام كرد كه به زودي بيستمين شبكه تلويزيوني راه‌اندازي مي شود. اعلام خبر راه‌اندازي آزمايشي شبكه تلويزيون سلامت از ديگر بخش‌هاي اين برنامه بود.

***

در ابتداي اين مراسم علي گروسي ـ دبير شوراي معارف سيما و رييس هيات داوران برنامه‌هاي ماه رمضان ـ ضمن اعلام انزجار از عوامل پشت صحنه و روي صحنه فيلم توهين به پيامبر اسلام (ص) اعلام كرد: اين هفته جامع‌ترين پايگاه درباره پيامبر اسلام راه‌اندازي مي‌شود.

او همچنين به اعلام آماري درباره‌ي برنامه‌هاي رمضان امسال سيما پرداخت و افزود: 600 ساعت برنامه‌ي آموزشي، 140 ساعت توليدات جديد، 170 ساعت سخنراني و گفت‌وگو در 20 عنوان برنامه و 70 ساعت برنامه‌هاي كوتاه معارفي در كنار 270 ساعت برنامه‌هاي افطار و سحر از شبكه‌هاي مختلف از جمله برنامه‌هاي امسال سيما بود.

مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در ماه رمضان

گروسي ادامه داد: يك شبكه‌ي مجازي براي ترتيل‌خواني قرآن كريم نيز از صبح زود در ماه رمضان شروع به كار كرد. پوشش مراسم‌هاي حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س)، حرم حضرت عبدالعظيم و ساير اماكن، نتيجه‌ي تعامل ما از ماه‌هاي قبل از شروع ماه مبارك رمضان بود. يك شبكه‌ي مجازي براي سخنراني علماي ديني هم تشكيل شده بود كه عموما به‌روز بودند و سعي كرديم سخنراني‌هاي آرشيوي را به حداقل برسانيم.

او در پايان عملكرد گزارش سيما در ماه رمضان امسال، به طرح 1446 اشاره كرد كه توانسته بيش از پنج ميليون مخاطب را درگير خود كند.

***

به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم رييسي ـ معاون اول قوه قضاييه ـ در سخناني به دهه‌ي كرامت پرداخت و خاطرنشان كرد: مهم‌ترين ماموريت رسانه ملي در ايام ماه رمضان اين است كه انسان بايد به كرامت برسد، هدايت و مديريت فكر، فرهنگ و اخلاق در جامعه از ديگر ماموريت‌هاست تا جامعه نه مغلوب هواهاي درون باشد و نه مغلوب شياطين برون، بلكه از روحيه‌ي بلند مقاومت برخوردار باشد.

رييسي تاكيد كرد: در اين ميان نقش رسانه ملي در آسيب‌شناسي و هم در آسيب‌زدايي اهميت دارد و بايد تماما در اين جهت هدايت شود كه از فرهنگ و اخلاق و فكر جامعه آسيب‌شناسي كند و هم با تدابيري بتواند آسيب‌زدايي را انجام دهد. ماه رمضان از فرصت‌هاي مناسبي است كه مي‌توان اين ماموريت را بيشتر از هر زمان ديگري انجام داد چرا كه زمينه‌ي اجتماعي مناسب وجود دارد.

معاون اول قوه قضاييه افزود: در اين عرصه الزاماتي وجود دارد كه بايد نسبت به آن‌ها پايدار بود. برخورداري از مزاياي رقابتي نيز در جلب اعتماد مردم نقش مهمي دارد. البته اين ايجاد جذابيت نبايد به هر قيمتي باشد. چرا كه بصيرت‌آفريني نقش مهمي دارد.

او همچنين با اشاره به فيلم موهني كه درباره‌ي پيامبر اسلام (ص) ساخته شده، گفت: غربي‌ها مي‌گويند آزادي بيان دارند در حالي كه دروغ مي‌گويند. در هيچ ديني توهين به مقدسات ساير اديان، آزادي بيان شناخته نمي‌شود. در هر حركتي مهم اين است كه اخلاص باشد نه اينكه تصنعي باشد. حركت‌هاي تصنعي براي مخاطبان قابل باور نيست.

رييس دفتر مقام معظم رهبري

*** تلويزيون سلامت؛ چهاردهمين شبكه سيما

به گزارش خبرنگار ايسنا، علي دارابي ـ معاون سيما ـ ديگر سخنران اين مراسم بود. او كه به دليل سرماخوردگي سخنانش را كوتاه كرد، درباره‌ي مراسم‌هاي تقديري كه در معاونت سيما برگزار مي‌شود، توضيح داد: در چهار مناسبت نوروز، تابستان، رمضان و دهه فجر برنامه‌هاي برتر را تقدير مي‌كنيم. به علت اينكه استانداردسازي شود و برنامه‌ها در جهت الگوسازي حركت كنند؛ اما اين طور نيست كه در طول سال بقيه‌ي برنامه‌ها ديده و تقدير نشوند. همچنين تقدير از اين برنامه‌ها به اين معني نيست كه اين برنامه‌ها عاري از نقص هستند.

او ادامه داد: واقعيت اين است كه ما در عصري زندگي مي‌كنيم كه اگر بخواهيم مزيت نسبي دشمنان را برشمريم، همانا امپراطوري رسانه‌يي آنهاست كه تلاش مي‌كنند به واسطه‌ي آن بر چهره‌ي باطل، لباس حق بپوشانند و آن را به عنوان ارزش‌هاي دروغين تبليغ كنند. در اين راستا رسالت رسانه ملي بسيار بزرگ است كه بايد در مقابله با آنها تلاش كند و برنامه‌هاي خوبي در گفتمان ديني توليد كند.

دارابي با اعلام اينكه شبكه سلامت با دو ساعت كار آزمايشي كار خود را شروع كرده و چهاردهمين شبكه سيما محسوب مي‌شود، ابراز اميدواري كرد: در مدت كوتاهي شاهد جشن بيستمين شبكه سيما باشيم.

معاون سيما افزود: شبكه‌هاي جديد، شبكه‌هاي تخصصي هستند تا با مخاطبان تخصصي ارتباط برقرار كرده و خلاءهاي موجود را پر كنند. گفتمان برنامه‌هاي سيما بر اساس گفتمان قرآن و عترت در همه حوزه‌هاست، پس بايد تلاش كنيم روز به روز نسبتمان را با قرآن بيشتر كنيم تا برنامه‌هايي در شأن جمهوري اسلامي توليد كنيم.

دارابي سپس اشاره‌اي به عملكرد سيما از سال 83 در بخش‌هاي نمايشي و معارفي داشت و گفت: از سال 83 تاكنون، 50 فيلم و 16 سريال در اين حوزه كار كرده‌ايم و سعي كرده‌ايم در شناساندن حكومت پهلوي فعاليت‌هاي عالمانه و روشنگري انجام دهيم كه در اين زمينه بيش از 45 سريال و 50 فيلم را در اين باره طراحي كرده‌ايم؛ «كلاه پهلوي» نيز كه اخيرا دو قسمت از آن روي آنتن رفته يكي از بهترين سريال‌ها در راستاي روشنگري تلاش سازمان‌يافته بيگانگان و نهادينه كردن برهنگي در جامعه ايران و مبارزه با روحانيت است.

*** كلاه پهلوي جاي تقدير دارد

او تاكيد كرد: سيد ضياءالدين دري ـ كارگردان سريال «كلاه پهلوي» ـ جاي تقدير دارد. اين سريال به مدت يك سال ميهمان خانه‌ها خواهد بود. توليد ما در اين زمينه ادامه دارد و در سال آينده نيز چند سريال آماده‌ي پخش در اين زمينه داريم كه نمايش داده خواهد شد.

*** درخواست تلويزيون از دانشگاهيان

او در بخش ديگري از سخنانش از قواي سه‌گانه، روحانيت، دانشگاهيان و رسانه‌ها خواست تا به رسانه ملي كمك كنند، سعه‌ي صدر و مداراي جامعه را بالا برده و برنامه‌هاي چالشي بيشتري بسازد تا واقعيت‌ها را بيان كند و براي اعتمادسازي مردم تدارك ببيند.

دارابي همچنين اعلام كرد: رسانه‌ي ملي براي انتخابات تدارك ويژه‌اي ديده است كه علاوه بر توليد طنز و كمدي به عنوان راهبرد جدي سيما دنبال خواهد شد و خوشبختانه تا نوروز 93 برنامه‌هايي را تدارك ديده و جانمايي كرده‌ايم.

معاون سيما در پايان سخنانش از تلاش شبكه‌هاي مختلف سيما براي پيگيري مطالبات مقام معظم رهبري خبر داد و افزود: هم اكنون سه برنامه در شبكه‌هاي مختلف براي پيگيري مطالبات ايشان در حال پيگيري است. «پايش» در شبكه يك با محوريت توليد ملي،‌ «راه سوم» در شبكه دو با محوريت مطالبات فرهنگي هنري مقام معظم رهبري و برنامه‌اي كه در شبكه معارف سيما به زودي آغاز به كار مي‌كند و به حوزه علميه و پرسش‌هاي ديني مي‌پردازد از جمله برنامه‌هايي هستند كه در اين خصوص توليد شده‌اند.

*** علي نصيريان: «شكارچي شنبه» حرف دلم بود

مراسم تقدير از برترين‌هاي سيما در ماه رمضان

به گزارش ايسنا، در بخش تقدير از برترين‌هاي سيما از فيلم تلويزيوني «شكارچي شنبه» محصول سيمافيلم به كارگرداني پرويز شيخ‌طادي و بازيگري علي نصيريان تقدير شد.

نصيريان در سخناني كوتاه به سوژه و مسايل مطرح شده در «شكارچي شنبه» پرداخت و گفت: سوژه اين فيلم طوري بود كه خيلي‌ها به ما تاختند. ظاهر قضيه نشان مي‌داد كه اين يك فيلم تبليغاتي بود ولي در واقع حرف دلم بود؛ شايد گفتن اين مساله درست نباشد اما من زير دستمزدي كه بايد مي‌گرفتم گرفتم.

نصيريان افزود: به خاطر هيچ مساله‌اي مخصوصا ماديات نبود كه در اين فيلم بازي كردم؛ وقتي قصه را خواندم چند نكته برايم جذاب بود يكي فيلمنامه كه بر اساس تحقيق و پژوهش و نه تبليغات و شعار توليد شده بود. هر نكته و مساله‌اي كه در هر جاي فيلم مطرح شده بود مستند بود واهي و دروغ نبود بلكه حقيقت بود. مساله افراطي‌گري در دين كه در حال حاضر با صهيونيسم مطرح است در اين فيلم مطرح شده است.

اين بازيگر پيشكسوت تئاتر، سينما و تلويزيون ايران تاكيد كرد: نكته آخري كه باعث شد در اين فيلم بازي كنم، جذابيت و پيچيدگي نقش بود. بازي در هر نقش براي هر بازيگر انگيزه و سكوي پرتابي مي‌خواهد. نقش‌هاي اينگونه كه داراي پيچيدگي چند بعدي انسان است براي بازيگر جذابيت دارد كه بتواند تلاش كند اين نقش را تصوير كند و هر چند بازي كردن آن برايم دشوار بود تلاش كردنش جذاب بود.

او در پايان افزود: اين كار كار دل من بود و كاري نبود كه به من تحميل شود. چرا كه بدون انگيزه كار كردن بي‌فايده است و براي كار كردن بايد انگيزه داشت.

*** انتقاد ابوالفضل جليلي از تلويزيون

حاشيه‌ها:

ـ ابوالفضل جليلي كه براي مستندش تقدير شده بود، در هنگام دريافت جايزه‌اش در سخناني انتقادآميز گفت: هيچگاه در چنين مراسمي به من فرصت صحبت داده نمي‌شود و فقط مجري صحبت مي‌كند و وقتي مي‌خواستم معاون سيما را ببينم گفتند نمي‌شود.

او سپس خطاب به علي دارابي گفت: افراد زيادي هستند كه كارهاي خيلي خوبي مي‌كنند ولي فضا را بسته‌ايم. ما مي‌توانيم نگذاريم مردم به سمت ماهواره بروند. حتي در يك برنامه‌ي تلويزيوني كه من صحبت كرده بودم 20 دقيقه از آن سانسور شده بود در حالي كه من 40 دقيقه صحبت كرده بودم فقط 20 دقيقه از آن پخش شد. مي‌خواستم با مدير شبكه صحبت كنم كه گفتند دست او نيست.

ـ در حالي كه در بخش بهترين سريال از پنج سريال روي آنتن از چهار سريال تقدير شده بود، هيچ اشاره‌اي به طنز چمدان شبكه دو نشد. همچنين به مجموعه طنز «خنده بازار» هم اشاره اي نشد.

ـ علي اميني نابغه قرآني ميهمان اين مراسم بود كه دقايقي به سخنراني پرداخت.

ـ اشتباهات مجري برنامه در خواندن اسامي برگزيدگان و برنامه‌هاي تقدير شده، از نكات ديگر برنامه روز گذشته بود.

ـ رييس دفتر مقام معظم رهبري نيز دقايقي به صحبت درباره دهه كرامت پرداخت.

ـ در حالي كه از برنامه «ماه عسل» تقدير شده بود، نامي از علي ضياء به عنوان مجري جديد اين برنامه برده نشد و علي ضياء مورد تقدير قرار نگرفت.

*** اسامي برگزيدگان

برگزیدگان برنامه‌های رمضانی سیما که در ماه ضیافت الهی حلقه وصل مهمان و میزبان بودند، تقدیر شدند.

هیات داوران انتخاب آثار برگزیده ماه مبارک رمضان 91 ، برترین های ویژه برنامه های افطار ، سحر ، شب های قدر ، برنامه های کودک و نوجوان ، گفتگو محور ، ترکیبی ، کوتاه ، جمع خوانی قرآن کریم ، مدیریت کنداکتور ، ویژه برنامه های روز قدس ، عید سعید فطر ، برنامه ابداعی و خلاقانه ، مستند ، مجموعه های نمایشی و فیلم تلویزیونی را برگزیده و برای دریافت لوح تقدیر و پاسداشت تلاش های موثر معرفی کرد.

در بیانیه هیات داوران آمده بود: ماه مبارک رمضان فرصتی است تا رسانه ملی و اصحاب آن ، نقش بی بدیل وساطت فیض الهی را برای مومنین روزه دار رقم زنند و با خلق آثار هنری و برنامه های اثرگذار ، پنجره های نور و پاکی را بر دل بندگان خالص خداوند بگشایند و حضوری موثر در حوزه قرآن و معارف داشته باشند.

تولید و پخش بیش از 140 ساعت کار نمایشی جدید در قالب پنج سریال شبانه و چندین تله فیلم ویژه، بهره گیری بیش از یکصد نفر از فضلا، علما و کارشناسان برجسته در قالب برنامه های متنوع و ویژه برنامه های موضوعی ( در 417 قسمت و 170 ساعت برنامه ) که با حضور مراجع عظام و بزرگان حوزه های دینی ( آیات عظام و حجج اسلام مکارم شیرازی ، نوری همدانی ، جعفر سبحانی ، مهدوی کنی ، جوادی آملی ، ناصری ، مظاهری ، مصباح یزدی و ... با بیش از 70 ساعت برنامه ) برجستگی بیشتری به این حرکت ارزشمند رسانه ملی بخشید.

تولید و پخش بیش از 72 ساعت ویژه برنامه افطار و تولید پخش بیش از 270 ساعت برنامه سحرگاهی و برقراری ساعت های متمادی ارتباط زنده با عتبات عالیات در شب های قدر ، طراحی نهضت تلاوت و جمع خوانی و ایجاد شبکه مجازی ، تلاوت ؛ پخش بیش از 450 ساعت تلاوت جمع خوانی قرآن کریم در شبکه های سیما به صورت برنامه ریزی شده از فجر تا افطار و از اماکن مقدس و متبرکه از جمله حرم مطهر امام رضا (ع) ، با حضور قاریان بین المللی کشور ، تولید ده ها برنامه نوآورانه و واجد خلاقیت برنامه سازی برای بالا بردن نشاط و معنویت روزه داران عزیز در روزها و شب های ماه رمضان از جمله احیاء سنت حسنه مناجات خوانی و مناسک سازی ماه مبارک رمضان از جمله اقدامات معاونت سیما در ماه رمضان امسال بود .

بر اساس رای هیات داوران انتخاب آثار برگزیده ماه مبارک رمضان 91 ، از مجموع برنامه های کودک و نوجوان، با تقدیر از برنامه «صبح بخیر کوچولو ( شبکه قرآن)» برنامه «هزار و شصت و شانزده» به دلیل رنگ آمیزی ، تنوع ، شاد و مطرح بودن و گنجاندن پیام های آموزشی مناسب برگزیده شد و زارعان مدیر گروه کودک شبکه دو ، مسلم آقا جانزاده ( تهیه کننده) و داریوش فرضیایی و امیر محمد (مجریان برنامه) تقدیر شدند.

عموپورنگ

هیات داوران از جمع برنامه‌های گفتگو محور به ترتیب برنامه‌های «این شب‌ها» شبکه یک، « آبی آسمان» شبکه تهران و «سمت خدا» شبکه سه را به دلیل دارا بودن ساختار مناسب، پرداختن به موضوع متناسب با ماه مبارک رمضان، اجرای خوب و تنوع، نوآوری و دعوت از میهمانان متنوع، حائز رتبه‌های اول تا سوم دانست.

در این خصوص حجت‌الاسلام مصطفی توکلیان (مدیر گروه معارف اسلامی شبکه یک سیما )، علی درستکار ( مجری برنامه ) ، محمد شکیبا نیا ( تهیه کننده ) ، مهدی نوری ( محقق و نویسنده ) برنامه « این شب ها » ، محسن قائمی نسب ( مدیر گروه فرهنگ و معارف اسلامی شبکه تهران ) ، علیرضا غفاری ( مجری برنامه )، علیرضا درویش نوری ( تهیه کننده) ، حسن صد خسروی ( کارگردان) ، میترا نیک فر ( محقق و نویسنده) برنامه « آبی آسمان » ، محمد تورنگ ( مدیر گروه معارف اسلامی شبکه سه سیما ) ، نجم الدین شریعتی ( مجری برنامه ) ، سید عبدالمجید رکنی ( تهیه کننده) و سید محسن سید حسینی ( محقق و نویسنده ) برنامه « سمت خدا » تقدیر شدند.

علي درستكار

جایزه جمع خوانی قرآن کریم نیز به دلیل جریان سازی و مناسک سازی نهضت همخوانی قرآن کریم در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب ، هماهنگی ، انعکاس شایسته حضور گسترده منظم و هماهنگ شده مردم ، ارائه تلاوت های بسیار خوب و حرفه ای قراء مطرح کشور ، استفاده از قاریان کودک و نوجوان در قالب یک شبکه مجازی در 13 نوبت در شبانه روز از شبکه های سیما به ترتیب به سید هادی حجت ، سید حامد نجفی ، سید عباس انجام ، تهیه کنندگان برنامه های جمع خوانی قرآن کریم شبکه های یک ، سه و قرآن اهداء شد.

اهمیت مهندسی و طراحی برنامه‌ها، توجه به پخش برنامه ها در ساعات طلایی، نظم و انضباط در چیدمان و پخش برنامه ها، نیز سبب شد کامبیز اخوان ( از شبکه یک ) رتبه اول را در مدیریت کنداکتور از آن خود کند و هاشم رضایت ( از شبکه سه ) رتبه دوم را به دست آورد.

جایزه ویژه «ویژه برنامه روز قدس» به دلیل تلاش فراوان در هماهنگی گروه های مختلف برنامه ساز، حضور پررنگ، هماهنگ و تاثیرگذار عوامل مختلف، مجریان و سایر عوامل در محدوده های مختلف راهپیمایی در بین مردم به صورت مشترک به رضا مصداقی ( مدیر پخش) و سید محسن عارف کشفی ( مدیر تولید و فنی ) شبکه یک سیما ، یداله سلطانیان ( مدیر پخش) ، علی اکبر بصائری ( مدیر تولید) شبکه دو سیما اهداء شد.

در این بخش ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شبکه های سه و تهران، جایزه ویژه برنامه های عید فطر، به دلیل شاد، متنوع و عیدانه بودن برنامه و تنوع آیتم ها ( نماهنگ و آهنگ های شاد) مردمی بودن، رویکرد اجتماعی داشتن از نوع کمک به همنوعان، دعوت از المپیکی ها و مدال آوران المپیک به امیر محمدی (مدیر گروه اجتماعی شبکه یک سیما ) و رضا مصداقی ( مدیر پخش شبکه یک سیما ) اهدا شد.

شبكه اول

در بخش برنامه ابداعی و خلاقانه به دلیل نوآوری در ارائه مفاهیم، پندها و حکمت های کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه ، طراحی سوالات مفهومی کارشناسی شده و ارائه خلاقانه آن به مخاطبان جهت آشنایی و آگاهی نسبت به مفاهیم عظیم این کتاب نورانی ، بهره گیری متنوع از تصاویر رئال و گرافیکی در برنامه های مختلف در قالبی نو به برنامه « ایستگاه نهج البلاغه » از اداره کل آموزش و پژوهش سیما ، مهدی حاجی سیاری ( مدیر کل آموزش و پژوهش سیما ) و مجید یوسف زاده ( تهیه کننده و کارگردان برنامه ایستگاه نهج البلاغه ) اهداء شد.

سیمای جمهوری اسلامی با عنایت به برنامه ریزی های قبلی انجام شده برای آماده سازی مجموعه های نمایشی ، 9 سریال رمضانی را تولید و 5 سریال آماده تر به لحاظ فنی و محتوایی را در کنداکتور پخش سیما قرار داد.

در این بخش آثاری که از مضمون آرامش بخش و دارای پیام های معارفی مناسب بودند تقدیر شدند. رتبه اول مجموعه‌های نمایشی ماه مبارک رمضان را « خداحافظ بچه» از آن خود کرد.

پرداخت به موضوع روز و ایجاد علاقه برای فرزنددار شدن ، بازی خوب ، دکوپاژ متناسب ، ایجاد تعلیق و انتظار مناسب ، ایجاد آرامش در روحیه مخاطب و تحکیم روابط خانواده های جوان ، تقبیح دروغگویی و پنهان کاری ، آدم ربایی ، جعل و ... ؛ کارگردانی و ساخت خوب و ایجاد فضای همذات پنداری برای مخاطب از دلایل برگزیده شدن آن بود.

بر این مبنا محمد رضا تخشید ( مدیر گروه مجموعه های نمایشی شبکه سه سیما )، داوود هاشمی (تهیه کننده)، منوچهر هادی (کارگردان)، سجاد ابوالحسنی و علیرضا افخمی ( نویسندگان ) سریال « خداحافظ بچه» تقدیر شدند.

خداحافظ بچه

جوایز رتبه دوم سریال ماه مبارک رمضان نیز به دلیل پردازش مناسب و خوب به مولفه های دین ، اخلاق ، امید و آگاهی ، انتخاب مضامین مناسب با ماه مبارک رمضان و جذابیت محتوایی ، رعایت زیبایی شناسی تصویر و تدوین مناسب و بهره گیری مناسب از اعتبارات و منابع ، کوتاه کردن زمان تولید همراه با حفظ کیفیت به مجموعه «شاید برای شما اتفاق بیفتد» شبکه تهران و سریال «راز پنهان» شبکه یک به دلیل ترسیم تاثیرات مثبت مشورت خانواده به فرزندان در حفظ کیان خانواده، ساختار خوب و کارگردانی قابل قبول و تمایز در پرداختن به نقش پدر و مادر به نسبت سریال های تولیدی به طور مشترک اهدا شد.

محمدرضا معصوم زادگان ( قائم مقام و مدیر گروه فیلم و سریال شبکه تهران) ، اکبر تحویلیان ( تهیه کننده ) ، احمد معظمی ، محمود معظمی و نوید میهن دوست ( کارگردانان) و طلا معتضدی ، ندا نوبخت و آرش صادق بیگی ( نویسندگان ) مجموعه « شاید برای شما اتفاق بیفتد» ، رحمان سیفی آزاد ( مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما ) ، مجید اوجی ( تهیه کننده) و فلورا سام ( نویسنده و کارگردان) مجموعه « راز پنهان » جوایز رتبه دوم این بخش را دریافت کردن .

راز پنهان

شايد براي شما هم اتفاق بيفتد

رتبه سوم سریال ماه مبارک رمضان به مجموعه تلویزیونی «مثل من ، مثل تو» به دلیل تناسب موضوع با ماه مبارک رمضان، محوریت آموزش احکام و آیین روزه داری ، ترویج مجموعه ای از ویژگی های انسانی مثل امانت داری و تاکید بر جایگاه پدر و مارد در خانواده و برجسته کردن نقش والدین و مبنا قرار دادن روایات و احادیث قرآنی به عنوان معیار ارزش گذاری اخلاق صحیح اختصاص یافت و علی زارعان ( مدیر گروه کودک شبکه دو ) ، داود قچاق ( تهیه کننده) ، شاهین باباپور ( کارگردان) و سید جواد راهنما به نمایندگی از گروه نویسندگان تقدیر شدند.

سريال «مثل من،‌ مثل تو»

هیات داوران از مجموع ویژه برنامه‌های افطار، ضمن تقدیر از برنامه شهر باران شبکه یک سیما، جوایز این بخش را به دلیل بهره گیری از دکور، آرم استیشن، رنگ بندی و زیرنویس به نحو مناسب، سوئیچ و نورپردازی بسیار خوب، مصاحبه‌های کوتاه با شخصیت‌های مختلف علمی ـ قرآنی و تنوع در دعوت از میهمانان همراه با ارائه نکات آموزنده و بهره گیری از تیتراژ ابتدایی و انتهایی خوب و انتخاب هوشمندانه میهمانان برنامه به برنامه «ماه عسل» از شبکه سه سیما، سید فضل اله شریعت پناهی (مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما)، مجید یوسفی و کیوان مدنی ( تهیه کنندگان برنامه ) اهداء شد.

در بخش ویژه برنامه سحر نیز به دلیل بهره‌گیری از گرافیک، نور و تصویربرداری مناسب، مناجات‌خوانی و تصنیف خوانی زنده و احیای سنت مناجات خوانی، پخش مداحی های مناسب و پخش مراسم مسجد ارک در کمترین زمان ممکن و بهره گیری مناسب از تصاویر روایت فتح ، اجرای خوب مجری برنامه و ایجاد فضای معنوی مناسب و وجود آیتم های متنوع و بهره گیری مناسب از زیرنویس در معرفی و اطلاع رسانی برنامه ها، به ترتیب رتبه نخست به ویژه برنامه سحر شبکه قرآن و معارف سیما ( نسیم اجابت) و رتبه دوم به ویژه برنامه سحر شبکه یک ( ماه خدا ) اختصاص یافت.

ماه عسل

بر این اساس محسن کلاهدوز ( مدیر پخش قرآن و معارف ) ، حسن سلطانی ( مجری ) ، استاد کریم خانی ( مناجات خوان برنامه ) ، محمد رضا ماندگاران ( تهیه کننده ) ، علی امینی ( مفسر خردسال ) ویژه برنامه سحر شبکه قرآن و معارف ( نسیم اجابت ) ، حجت الاسلام مصطفی توکلیان ( مدیر کروه معارف اسلامی شبکه یک )، داود نجفی ( تهیه کننده) و فرزاد جمشیدی ( مجری) ویژه برنامه سحر شبکه یک ( ماه خدا ) تقدیر شدند.

هیات داوران ضمن تقدیر از دبیرخانه شورای معاونت سیما به سبب برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی مناسب بین شبکه ها ، برقراری ارتباط زنده با مراکز مذهبی، بهره گیری از سخنرانی مراجع و علما و پوشش حضور گسترده اقشار مختلف مردم در آئین های شب های قدر جایزه ویژه برنامه شب های قدر را به شبکه شبکه سه اختصاص داد.

محمد تورنگ ( مدیر گروه فرهنگ و معارف اسلامی ) ، فرهاد پاس ( تهیه کننده) ، احسان شیعه ( مدیر پخش) و مهدی سماواتی ( تولید حسینیه همدانی ها) جوایز این بخش را دریافت کردند.

در ادامه رویکرد سیما به تولید میان برنامه های کوتاه مناسبتی و موضوعی، چند میان برنامه قابل اعتنا و ارزشمند تولید شد.

هیات داوران جوایز این بخش را به ترتیب رتبه نخست به برنامه های «ارمغان» و «وصال» به صورت مشترک از دبیرخانه شورای معارف سیما و رتبه دوم به برنامه « دکتر سلام» شبکه آموزش اهداء کرد.

دكتر سلام

در این خصوص محمد حسین هاشمی و سید سجاد حسینی (تهیه کنندگان) برنامه های «ارمغان» و «وصال» دبیرخانه شورای معارف و رضا یوسفی محله ـ تهیه کننده برنامه "دکتر سلام" ـ تقدیر شد.

جوایز برنامه‌های ترکیبی نیز به دلیل اجرای بسیار خوب و توام با معنویت مجری، بهره‌گیری از کودکان و نوجوانان برای انگیزه بخشی در مخاطب، دکور بسیار خوب و توام با ارائه یک فضای شاد و سنتی و تسلط مجری به منابع قرآنی و روائی اشعار و بهره گیری مناسب از آن ها به برنامه «چکامه» (مشاعره رمضانی شبکه آموزش) ، اسرافیل علمداری ( مدیر طرح و برنامه و نظارت شبکه آموزش )، دکتر اسماعیل آذر (مجری توانمند برنامه)، مهندس امیر حسین آذر (تهیه‌کننده) و علیرضا فرحجود (کارگردان) اهدا شد.

***

جدول پخش سیما امسال شاهد حضور تله‌فیلم‌های متعددی از آثار ایرانی بود. در این میان اثری متفاوت تولید و پخش شد. جایزه این بخش به دلیل انتخاب خوب موضوع و فیلمنامه مناسب ؛ ساختار محکم، کارگردانی قوی، میزانسن‌های عالی و تدوین و دکوپاژ خوب، بازیگری بسیار خوب علی نصیریان، نمایش چهره خباثت‌آلود رژیم صهیونیستی اسرائیل و پرداختن به زوایای پنهان صیونیسم و جعل آیین یهود، به فیلم «شکارچی شنبه» مرکز سیما فیلم اهدا شد.

در این زمینه سید جمال نحوی (مدیر گروه فرهنگی اجتماعی مرکز سیما فیلم)، پرویز شیخ طادی (نویسنده و کارگردان)، علی نصیریان (بازیگر پیشکسوت تلویزیون تئاتر و سینما) تقدیر شدند.

هیات داوران در بخش مسابقه نیز با توجه به این که قابل توجهی که متناسب با حال و هوا و فضای ماه مبارک رمضان باشد وجود نداشت، تاکید کرد از هم اکنون برای سال آینده با توجه به اهمیت این نوع ساختار در برنامه‌های تلویزیونی، برنامه ریزی و اقدام صورت گیرد . لذا برنامه خاصی برای تقدیر و اهدای جایزه انتخاب نشد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha