• جمعه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 91062413712
  • منبع : مطبوعات

آغاز اكران فيلم‌سينمايي «آيينه‌هاي روبرو» از قم

آغاز اكران فيلم‌سينمايي «آيينه‌هاي روبرو» از قم

«آيينه‌های روبرو» که قرار است سرانجام از 3 آبان ماه در چند سینمای آزاد در شهر تهران اکران خود را آغاز کند، بنا به تصمیم تهیه‌کننده آن، طی هفته آینده و پیش از نمایش در تهران در شهر قم (سینما ونوس) به نمایش گذاشته خواهد شد.

«آيينه‌های روبرو» که قرار است سرانجام از 3 آبان ماه در چند سینمای آزاد در شهر تهران اکران خود را آغاز کند، بنا به تصمیم تهیه‌کننده آن، طی هفته آینده و پیش از نمایش در تهران در شهر قم (سینما ونوس) به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گزارش بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفته مي‌شود، این اولین‌باری‌ست که فیلمی اکران خود را از شهر قم آغاز می‌کند.

فرشته طائرپور تهیه‌کننده «آینه‌های روبرو» درباره این تصمیم چنین توضیح داده است: «ادعا دارم که «آینه‌های روبرو» یکی از مذهبی‌ترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران است و کنجکاو هستم که ببینم در شرایط کنونی که شاهد بیشترین فاصله بین اقشار مذهبی و سینمای ایران هستیم ، شهر قم بعنوان مذهبی‌ترین شهر ایران، چه پاسخی به این حرکت و این فیلم می‌دهد.»

وي تصريح كرد: «پیشاپیش از کلیه مومنینی که در شرایط فعلی نسبت به سینمای ایران اساسا نظری منفی دارند، درخواست می‌کنم که پیش از اعلام هرگونه تحلیل یا قضاوت، شخصا به تماشای این فیلم بنشینند و خدای ناکرده بر اساس نقل قول دیگران، موضعی نگیرند که آنها را مدیون کسانی کند که جهت بقای جریان فیلم‌های غیر مبتذل، از عمر و آبرو و سرمایه خود، هزینه کرده‌اند.»

تهيه‌كننده «آيينه‌هاي روبرو» همچنين با اعلام آمادگی برای حضور در هرگونه جلسه پرسش و پاسخی که در حاشیه نمایش «آینه‌های روبرو» ممکن‌ است در شهر قم برگزار شود، امیدوارم استقبال مردم قم از این فیلم، فصلی تازه از ارتباط خانواده‌های دغدغه‌مند با سینمای اجتماعی ایران را بگشاید.

طائرپور در پايان گفت: «آینه‌های روبرو» تاکنون در 36 فستیوال جهانی مورد استقبال داوران و تماشاگران قرار گرفته و جوایز قابل اعتنایی را به خود اختصاص داده است و برای من بسیار مهم است که بدانم در ایجاد ارتباط با قشر سنتی و مذهبی جامعه خودم چقدر قابلیت دارد.

***

«آینه‌های روبرو» اولین کار بلند نگار آذربایجانی است که توانست در جشنواره‌های فجر سال 89، جشن منتقدان سینمای ایران سال 90، جشنواره شهر سال 90 و جشن خانه سینما سال 90 ، توجه داوران بین الملل و بخش مسابقه سینمای ایران را به خود جلب کند. این فیلم پس از نامزدی برای 16جایزه از جشنواره‌های مذکور، جوایز مربوط به بهترین فیلم ، بهترین فیلمنامه، بهترین کارگردانی اول، بهترین فیلم اول ، بهترین بازیگر نقش اصلی و تهیه کنندگی استاندارد را نصیب خود ساخت.

«آینه‌های روبرو» در جشنواره‌های نشنال جئوگرافی، مونترال، سیراکیوز، نیویورک، واشنگتن، میامی، سائوپولو، اوکراین، بوستون، سیاتل، ایرلند، کرالا، آسیا پاسیفیک، تورنتو، لس آنجلس، فیلادلفیا، هامبورگ، سانفرانسیسکو و حدود بیست فستیوال دیگر حضوری موفق داشته و شش جایزه اصلی این فستیوال‌ها را کسب کرده است.

«آینه‌های روبرو» قصه آشنایی دو زن جوان از موقعیت‌های کاملا متضاد اجتماعی است که هر کدام با انگیزه‌ای متفاوت به جاده قدم گذاشته‌اند...

این فیلم اولین فیلم بلند داستانی در سینمای ایران است که یکی از شخصیت‌های محوری آن، دختری دوجنسیتی، با هنرمندی شایسته ایرانی ( بازیگر فیلم به نمایش در نیامده آفساید) است . شایسته ایرانی ضمن نامزدی یرای جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره‌های فجر، انجمن منتقدان سینما و آکادمی خانه سینما، در جشنواره آسیا پاسیفیک (استرالیا) و سیراکیوز نیویورک نیز نامزد دریافت جایزه بازیگری شد و توانست جایزه بهترین بازیگر فستیوال سیراکیوز را به دست آورد.

شخصیت دیگر فیلم، زنی جوان، مذهبی و سنتی است که با تجربه‌ای محدود، به ماجراهایی ناخواسته کشیده می‌شود؛ غزل شاکری ( که در کودکی نقش اصلی فیلم گلنار را بازی کرده بود)، بخاطر بازی در این نقش، یکی از جوایز بازیگری نقش اصلی را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha