مسوول جشنواره شیرینی سنتی در جشنواره روز قزوین از پايان يافتن اين جشنواره با انتخاب برترين غرفه شیرینیهای سنتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قزوین، رویا خلیلی با اعلام این خبراظهار کرد: دراین جشنواره شیرینی فروشها و قنادانی ازدیگر استانها در قالب 19 غرفه حضور داشتند تا انواع شیرینیهای سنتی کشور به نمایش گذاشته شود.
خلیلی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه یکی از بخشهای این جشنواره بود که داوران و کارشناسان تغذیه با کسب اطلاعات از شرکت کنندگان درمورد تاریخچه، مواد اولیه، خواص و کیفیت مواد مورد استفاده ودر نهایت تست آن به قضاوت شیرینیهای سنتی کشور پرداختند.
مسوول جشنواره شیرینی سنتی در جشنواره روز قزوین ادامه داد: داوران كه از شیرینیپزهای سنتی و خانگی با تجربهی قزوین بودند در نهايت با رعایت اعتدال، سه غرفه را به عنوان برترين غرفهها انتخاب و اعلام كردند.
به گفته وي، غرفه قزوين به عنوان برترین غرفه انتخاب شد وغرفه خراسان جنوبی و استان ایلام به ترتیب دوم و سوم شدند.
خلیلی تصریح کرد: ملاک داوری دربحث شیرینیهای سنتی، خلاقیت و نوآوری، تنوع در تولید شیرینیها، کیفیت مواد، تزیینات شیرینی، بسته بندی، غرفه آرایی و چیدمان، رعایت اصول بهداشتی، داشتن اطلاعات درباره مواد ونوع شیرینی و نحوهی پخت آن بوده است.
وی ملاک تعیین غرفه قزوین به عنوان برترین غرفه را تنوع شیرینی سنتی بسیار در قزوین عنوان و تصريح كرد: غرفه قزوین بسیاری ازشیرینیهای سنتی رابا کیفیت عالی ارائه داد و درغرفهی شیرینی سنتی ایلام، تولید شیرینی «بژی برساق» به صورت مستقیم و در حضور شهروندان پخت شد وعلاوه برآن خواص دارویی و مواد مورد استفاده در شیرینی سنتی را به شهروندان توضیح میدادند که در نوع خود نوعی خلاقیت محسوب میشود.
انتهاي پيام


نظرات