• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 91061911690
  • منبع : نمایندگی قزوین

جشنواره شيريني سنتي قزوين پايان يافت

جشنواره شيريني سنتي قزوين پايان يافت

ایسنا/قزوین مسوول جشنواره شیرینی سنتی در جشنواره روز قزوین از پايان يافتن اين جشنواره با انتخاب برترين غرفه شیرینی‌های سنتی خبر داد.

مسوول جشنواره شیرینی سنتی در جشنواره روز قزوین از پايان يافتن اين جشنواره با انتخاب برترين غرفه شیرینی‌های سنتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قزوین، رویا خلیلی با اعلام این خبراظهار کرد: دراین جشنواره شیرینی فروش‌ها و قنادانی ازدیگر استان‌ها در قالب 19 غرفه حضور داشتند تا انواع شیرینی‌های سنتی کشور به نمایش گذاشته شود.

خلیلی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه یکی از بخش‌های این جشنواره بود که داوران و کارشناسان تغذیه با کسب اطلاعات از شرکت کنندگان درمورد تاریخچه، مواد اولیه، خواص و کیفیت مواد مورد استفاده ودر نهایت تست آن به قضاوت شیرینی‌های سنتی کشور پرداختند.

مسوول جشنواره شیرینی سنتی در جشنواره روز قزوین ادامه داد: داوران كه از شیرینی‌پزهای سنتی و خانگی با تجربه‌ی قزوین بودند در نهايت با رعایت اعتدال، سه غرفه را به عنوان برترين غرفه‌ها انتخاب و اعلام كردند.

به گفته وي، غرفه قزوين به عنوان برترین غرفه انتخاب شد وغرفه خراسان جنوبی و استان ایلام به ترتیب دوم و سوم شدند.

خلیلی تصریح کرد: ملاک داوری دربحث شیرینی‌های سنتی، خلاقیت و نوآوری، تنوع در تولید شیرینی‌ها، کیفیت مواد، تزیینات شیرینی، بسته بندی، غرفه آرایی و چیدمان، رعایت اصول بهداشتی، داشتن اطلاعات درباره مواد ونوع شیرینی و نحوه‌ی پخت آن بوده است.

وی ملاک تعیین غرفه قزوین به عنوان برترین غرفه را تنوع شیرینی سنتی بسیار در قزوین عنوان و تصريح كرد: غرفه قزوین بسیاری ازشیرینی‌های سنتی رابا کیفیت عالی ارائه داد و درغرفه‌ی شیرینی سنتی ایلام، تولید شیرینی «بژی برساق» به صورت مستقیم و در حضور شهروندان پخت شد وعلاوه برآن خواص دارویی و مواد مورد استفاده در شیرینی سنتی را به شهروندان توضیح می‌دادند که در نوع خود نوعی خلاقیت محسوب می‌شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha