• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 91060100434

فهـرست موسسات مالـي و اعتبـاري مجـاز

فهـرست موسسات مالـي و اعتبـاري مجـاز

بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در راستاي شفاف سازي و اطلاع‌رساني صحيح فهرست بانک‌ها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط اين نهاد نظارتي صادر و تحت نظارت قرار گرفته‌اند، را منتشر كرده است، البته نام تعدادي از موسسات مالي و اعتباري فعال در كشور در اين ليست وجود ندارد.

بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در راستاي شفاف سازي و اطلاع‌رساني صحيح فهرست بانک‌ها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط اين نهاد نظارتي صادر و تحت نظارت قرار گرفته‌اند، را منتشر كرده است، البته نام تعدادي از موسسات مالي و اعتباري فعال در كشور در اين ليست وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سايت بانك مركزي همچنين اعلام كرده است كه « توجه به اين مهم ضروري است که بانک‌ها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني مي‌شود که به اين موسسات مراجعه داشته‌اند»، اين درحالي است كه اين موسسات مالي و اعتباري با عنوان درشت « تحت نظارت بانك مركزي» بر سر در شعب خود همچنان فعال هستند.

موسسات مالي و اعتباري مجاز

بانك مركزي در فهرست اسامي بانك‌ها و موسسات اعتباري و ساير نهادهاي مجاز با تقسيم بندي « بانک های تجاری دولتی»،« بانک های تخصصی دولتی »،« بانک های غیردولتی»،« بانک‌هاي قرض‌الحسنه»، « موسسات اعتباری غیر بانکی»،« بانک‌هاي مشترک ايراني- خارجي»،« شعب بانک هاي خارجي در ايران»،« صرافی ها»،« صندوق‌هاي قرض‌الحسنه »،« تعاوني‌هاي‌ اعتبار» و « شرکت‌هاي ليزينگ » موسسات مجاز را معرفي كرده است و البته در فهرست صندوق‌هاي قرض الحسنه و تعاوني‌هاي اعتبار با معرفي نهادهاي مجاز اسامي نهادهاي غير مجازي كه تاريخ اعتبار آنها پايان يافته و پرونده آنها جهت ادامه فعاليت در حال بررسي مجدد است را اعلام كرده است.

با نظر بر ليست‌هاي معرفي شده، اسامي بسياري از موسسات مالي و اعتباري فعال و بعضا مشهور كشور در اين فهرست وجود ندارد.

اين درحالي است كه به دليل بسته بودن وام‌ها و سخت‌گيري‌هاي بانك‌هاي دولتي، مردم براي گرفتن وام و رفع نيازهايشان ترجيح مي‌دهند، در اين موسسات سپرده گذاري كرده و پس از مدت حداقل 3 ماه وام دريافت كنند، حال اگر در اين مدت يكي از موسسات ازسوي بانك مركزي منحل و غيرمجاز اعلام شود، تكليف مردم درمقابل سپرده‌هايشان در اين موسسات مشخص نيست.

برهمين اساس نيز، نبود اسامي برخي موسسات فعال در كشور در فهرست بانك مركزي، نگراني‌ براي مشتريان آنها به وجود مي‌آورد كه لازم است بانك مركزي هرچه سريعتر نسبت به تعيين تكليف موارد ياد شده اقدام كند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۶-۰۱ ۱۹:۳۲

سلام، مثل اینکه همه ما سر کاریم والا{والله}.

avatar
۱۳۹۱-۰۶-۰۲ ۱۲:۴۴

با توجه به سختگیری بانکهای دولتی در پرداخت وامهای کم به مردم عادی، اجبارا در موسسه اعتماد ایرانیان سپرده قرض‌الحسنه ایجاد کردم و فعلا 6 ماه است که این موسسه نه تنها وامی پرداخت نکرده اصل آن هم مانده. ما مردمی عادی، بی‌پنا و دستمان از همه جا کوتاه است. به‌خاطر خدا، بشریت، انسانیت و... پیگیری و اقدام نمایید.

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۱۶ ۰۱:۲۶

الهی خیر از عمر بیکفایتشون نبرن! الهی به زمین گرم بخورن! الهی خوشی نبینن! من مبلغی با هزار خون دل و زحمت و دردسر جور کردم گذاشتم تا با سودش وامهام رو که به دربه‌دری گرفته بودم، بپردازم. حالا با این اعلاميه موندم چه خاکی تو سرم کنم. امیدوارم آب خوش از گلوشون پایین نره که زندگی مردم رو به بازی گرفتن!

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۱ ۱۳:۴۶

سلام، با اعلام خبر از سوی بخش خبری 20:30 امروز شاهد خارج شدن وب‌سایت بانک مرکزی از دسترس بودیم. یعنی لابیهای اقتصادی این‌قدر نفوذ دارند که وب‌سایت بانک مرکزی را از دسترس خارج کنند تا مردم متوجه فعالیت غیرقانونی موسسات نشوند؟!