سرویس
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ / Nov 28 2014
تعداد کل اخبار: 42

شرط اخذ اقامت دائم براي فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌هاي آلمان

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي

افزايش دانشجويان خارجي در دانشگاه‌‌هاي آلمان به ايجاد قوانين جديدي در اين كشور منجر شده كه به موجب آن افزايش فرصت‌هاي شغلي مناسب را براي اين افراد فراهم مي‌كند.

به گزارش سرويس «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از اخبار اروپا، مقرر شد دانشجويان خارجي كه در دانشگاه‌هاي آلمان فارغ‌التحصيل مي‌شوند 18 ماه فرصت دارند كه براي خود شغل بيابند و هرگاه كه موفق به اخذ شغل شوند براي شغل‌هاي ديگر محدوديت زماني ندارند.

فارغ‌التحصيلان پس از اخذ شغل ديگر نياز به تاييد از سوي آژانس استخدامي اين كشور ندارند و بنابر آن به اين فارغ‌التحصيلان پس از 2 سال حق سكونت دائم داده مي‌شود.

مارگت ونتير مانتل، مشاور ارشد در آلمان ضمن حمايت از اين طرح، افزود: اكنون زماني است كه آلمان به كاركنان حاذق و با مهارت نياز دارد به همين منظور آزادي عمل بيشتري به دانشجويان خارجي در اين كشور داده شده است.

در جزئيات اين قانون آمده است: دانشجويان خارجي كه به صورت دائمي به استخدام درآمده‌اند و حداقل 44800 يورو در سال حقوق دريافت مي‌كنند، بلافاصله كارت آبي اتحاديه اروپا دريافت خواهند كرد كه مزاياي بالايي در اين كشور از جمله سكونت و حمل‌ونقل دارد.

گفتني است، دانشجويان زيادي اغلب از چين، اتريش، استراليا و آمريكا در كشور آلمان به تحصيل مي‌پردازند.

انتهاي پيام

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
نام و نام خانوادگی*
ایمیل
متن نظر*
● تعداد‌ نظرات (0)