• سه‌شنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91051006182
  • خبرنگار : 71132

گفت‌و‌گوي ايسنا با آقاتهراني در باب گراني، بدحجابي، انتخابات و ...

گفت‌و‌گوي ايسنا با آقاتهراني در باب گراني، بدحجابي، انتخابات و ...

«يك هفته مرغ نخوريم زمين به آسمان نمي‌رود»، «براي مبارزه با بدحجابي اجازه نداريم روي كسي دست بلند كنيم». اينها بخشي از سخنان مرتضي آقاتهراني است كه طي گفت‌وگويي درباره مسائل مختلفي از جمله گراني‌ها، نحوه حضور اصولگرايان و اصلاح طلبان در انتخابات آينده، عدم تشكيل فراكسيون واحد اصولگرايان و مبارزه با بدحجابي اظهار نظر كرده است.

«يك هفته مرغ نخوريم زمين به آسمان نمي‌رود»، «براي مبارزه با بدحجابي اجازه نداريم روي كسي دست بلند كنيم». اينها بخشي از سخنان مرتضي آقاتهراني است كه طي گفت‌وگويي درباره مسائل مختلفي از جمله گراني‌ها، نحوه حضور اصولگرايان و اصلاح طلبان در انتخابات آينده، عدم تشكيل فراكسيون واحد اصولگرايان و مبارزه با بدحجابي اظهار نظر كرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمين مرتضي آقاتهراني دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي در گفت و گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در تحليل خود از انتخابات آينده رياست‌جمهوري، به مشاركت مردم در انتخابات مجلس نهم اشاره كرد و گفت: با اينكه در اين انتخابات برخي ورودشان را به صحنه سياست تحريم كرده بودند اما بحمدالله حضور مردم بسيار خوب و پرشور بود. اين در برابر خارجي‌ها، مانور حضور مردم و واقعيت دموكراسي در ايران است كه مردم به شكل جمعيت ميليوني در انتخابات حاضر مي‌شوند و ما مسئولين بايد حواس‌مان باشد كه قدر اين فرصت‌ها را كه مردم براي ما ايجاد مي‌كنند بدانيم و از آن حسن استفاده را داشته باشيم.

وي اضافه كرد: به نظر مي‌رسد انتخابات آينده رياست‌جمهوري هم همين‌طور پرشور باشد و مردم به صورت فعال وارد صحنه شوند چرا كه سرنوشت ملت ما به حضور مسئولين خوب گره خورده است و اگر افراد بي‌كفايت وارد شوند كشور آسيب مي‌بيند؛ لذا مردم بايد از ميان گزينه‌هاي موجود بهترين و اصلح را پيدا كنند.

وي با اشاره به برخي فعاليت‌هاي زودهنگام براي انتخابات رياست‌جمهوري يادآور شد: به نظر من اشتغال به كار انتخاباتي و تبليغاتي از يك سال زودتر پسنديده نيست. ورود به صحنه سياست‌، خواه مجلس و خواه دولت، براي فرد مسئوليت مي‌آورد و افراد بايد در اين رابطه پاسخگو باشند. اين موضوع چيزي نيست كه از يكديگر بقاپند و يا همديگر را خراب كنند چرا كه اخلاق اسلامي اجازه اين كار را نمي‌دهد. ما بايد به دنبال وظيفه باشيم و از بين كساني كه صلاحيت و ويژگي‌هاي مصرح در قانون اساسي را دارند اصلح را انتخاب كنيم.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی

آقاتهراني درباره كانديداهاي انتخابات رياست‌جمهوري نيز گفت: كانديداها بايد به آنچه امام (ره) در اين مسير توصيه مي‌كردند و امروز در صحبت‌هاي مقام معظم رهبري تجلي پيدا مي‌كند، توجه كنند و ببينند آيا صلاحيت، توان و قدرت اداره كشور را دارند يا خير و گذشته از علم و تخصص، آيا تعهد اداره كشوري كه برآيند شهداي فراواني است را دارند؟ آيا عرضه اين را دارند كه اين امانت را به دوش بكشند. اين وظيفه مهمي براي كساني است كه مي‌خواهند كانديدا شوند.

كساني كه از دو سال قبل مي گويند فلان كانديدا بهترين است، وظيفه گرا نيستند

وي با تاكيد بر لزوم انتخاب بهترين گزينه از بين كساني كه داراي مراتبي از تخصص، تعقل، تعهد، تقوا و ولايت‌مداري هستند، گفت: ما بايد ويژگي‌هاي افراد را مورد بررسي قرار دهيم و فرد شايسته را حمايت كنيم. اينكه برخي دو سال مانده به انتخابات مي‌گويند X از همه بهتر است، مگر مي‌دانند قرار است چه كساني وارد صحنه انتخابات شوند؟ اينها حزب‌بازي، وابستگي به گروه و شخص‌پرستي است. من از همين جا درباره برخي افراد ترديد مي‌كنم كه وظيفه‌گرا نيستند، بلكه شخص‌گرا و فردگرا هستند.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: ما بايد ببينيم چه كساني در صحنه انتخابات حضور پيدا مي‌كنند و صلاحيت چه كساني توسط شوراي نگهبان احراز مي‌شود، آنگاه از بين افرادي كه شرايط ورود به صحنه را دارند انتخاب مي‌كنيم و آنها را به مردم نيز معرفي خواهيم كرد كه اين به روند انتخابات در كشور كمك خواهد كرد.

وي اضافه كرد: اقتضاي خردمندي اين است كه رقابت‌ها انساني، اسلامي و سالم باشد و هر كس توانايي ورود به عرصه انتخابات را دارد براي خدمت حاضر شود. به گفته امام صادق (ع)، اگر كسي صلاحيت جايگاهي را نداشته باشد و به آن جايگاه ورود پيدا كند مورد لعن خداست؛ بنابراين اگر كسي نمي‌تواند اين مسئوليت را بپذيرد و اين كار در توانش نيست يا علم، تجربه و تعهد لازم را ندارد كلاه خود را قاضي كند و وارد اين عرصه نشود.

انتخابات مجلس در صورت رقابت نكردن اصولگرايان، لطفي نداشت

آقاتهراني درباره اختلاف‌نظرها در جريان اصولگرا در انتخابات مجلس نهم و نحوه حضور اصولگرايان در انتخابات رياست‌جمهوري گفت: اختلاف و رقابتي كه پيش آمد را رقابت خوبي مي‌دانم. برخي دوستان ما را مي‌ترساند كه اگر رقابتي بين اصولگراها اتفاق بيفتد زمين به آسمان مي‌رود اما هيچ اتفاقي نيفتاد و به نظر مي‌رسد حتي اگر بين اصولگرايان رقابت نمي‌شد انتخابات هم لطفي نداشت. هر دو جريان كانديداهاي خود را معرفي كردند و مردم از بين اين افراد انتخاب كردند. به هر حال بايد به مردم حق انتخاب داد. درباره انتخابات رياست‌جمهوري هم ممكن است برخي گروه‌ها ورود خود را به انتخابات تحريم كنند در اين صورت ما چه راهكاري داريم؟ بگذاريد اصولگراها با هم رقابت كنند.

دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي خاطر نشان كرد: يك زماني در اين كشور كمونيست‌ها رقابت مي‌كردند، وقتي ديگر التقاطي‌ها آمدند و اين‌ها آرام آرام كنار رفتند تا تسويه صورت گرفت و مردم بين افراد انتخاب كردند. بايد اجازه ورود به افراد مختلف را به انتخابات داد. شوراي نگهبان كساني كه صلاحيت حداقلي ندارند را رد مي‌كند و مردم بين گزينه‌هاي موجود انتخاب خواهند كرد.

اين نماينده اصولگراي مجلس، رقابت اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم را شايسته و خوب توصيف كرد و افزود:‌ البته من نمي‌خواهم برخي تخريب‌ها،‌ زخمي كردن‌ها، لجن‌مال‌ كردن‌ها،‌ دروغ‌ها و تهمت‌ها را بپذيرم. خوب است هر كس خودش را خوب به مردم معرفي كند. رقابت بسيار خوب است به شرطي كه سالم، اسلامي و اخلاقي باشد. البته اين رقابت به معناي رو در روي هم ايستادن نيست. در اين شرايط كسي به كسي توهين نمي‌كند و افراد يكديگر را تخريب نمي‌كنند،‌ بلكه شايستگي‌هايشان را مي‌گويند تا معرفي شوند.

رييس جمهور رقبايش را به كار بگيرد

وي با بيان اينكه رقباي انتخاباتي بايد رفاقت را جاي رقابت بنشانند، تصريح كرد: دوستي من با كساني كه در انتخابات مجلس با آنها رقابت داشتم پابرجاست. من فكر مي‌كنم در انتخابات رياست‌جمهوري هم با توجه به اينكه يك نفر نهايتا انتخاب مي‌شود خوب است كه رييس‌جمهور بقيه كانديداها را به كار بگيرد.

هر شهروندي حق ورود به انتخابات را دارد

آقاتهراني در ادامه درباره شرايط حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست‌جمهوري آينده با بيان اينكه هر شهروندي حق ورود به انتخابات را دارد، گفت: اگر اصلاح‌طلبان صلاحيت‌شان از سوي شوراي نگهبان تاييد شود،‌ مي‌توانند در عرصه انتخابات حضور داشته باشند. به هر حال شورا اصولي را مدنظر قرار مي‌دهد و اگر آنها را تاييد كرد مي‌توانند در گردونه انتخاب مردم قرار گيرند.

شوراي نگهبان فصل‌الخطاب است، به آن ملتزم باشيم

دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي با بيان اينكه گاهي شوراي نگهبان صلاحيت برخي افراد را رد و پس از بررسي مجددا تاييد مي‌كند، افزود: گاهي هم ممكن است شورا فردي را تاييد كند و بعد با توجه به مدارك رسيده،‌ در اين موضوع ترديد شود. به هر حال شوراي نگهبان نهادي محترم و قانوني است و نبايد با تاييد يا ردصلاحيت افراد در شورا مخالفت نشان داد. همه بايد به نتيجه ملتزم باشيم و آن را بپذيريم چرا كه شوراي نگهبان فصل‌الخطاب است و حرف آخر را خواهد زد.

كسي به صرف اصلاح‌طلب بودن رد صلاحيت نمي شود

وي با تاكيد بر اينكه شوراي نگهبان شرايط ورود همه افراد از جمله اصلاح‌طلبان را خواهد سنجيد، گفت: اين‌طور نيست كه چون فردي اصلاح‌طلب است رد شود و چون كسي ديگر اصولگراست تاييد شود،‌ بلكه پارامترهاي قانوني مدنظر قرا مي‌گيرد و اگر اين صلاحيت احراز شد مردم در اين باره راي مي‌دهند. اصلاح‌طلبان هم منتظر نظريات من براي ورود به انتخابات نيستند اما اگر واقعا درست عمل كنند و عملكرد آنها به گونه‌اي باشد كه نظام و مردم آن را بپسندند، حضورشان در عرصه رقابت‌ها اشكالي ندارد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي لزوم التزام به نظر شوراي نگهبان را مورد اشاره قرار داد و افزود: من نمي‌توانم براي شوراي نگهبان وظيفه تعيين كنم كه چه كساني تاييد مي‌شوند يا نمي‌شوند. شرايط قبولي و روش قانوني شوراي نگهبان مشخص است و اختيارات شوراي نگهبان نيز در قانون تبيين شده است. التزام به اين شورا به عنوان نهادي كه مورد اعتماد مردم و مقام ولايت قرار دارد ضروري است البته زمان حضرت امام(ره) نيز برخي روي شوراي نگهبان اما و اگر مي‌آورند اما ايشان گفتند كه شورا فصل‌الخطاب است مثل مجلس كه معتبر است و قوانيني وضع مي‌كند. ممكن است كسي قانوني را نپسندد آيا بايد بگويد كه مجلس را قبول ندارد.

فراكسيون رهروان ولايت در بين اصولگرايان شقاق ايجاد كرد

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس نهم درباره عدم تشكيل فراكسيون واحد اصولگرايان در اين دوره خاطر نشان كرد: من جزء افرادي نبودم كه در اين باره شقاق ايجاد كردم. بايد اين موضوع را از كساني بپرسيد كه فراكسيون رهروان ولايت را به راه انداختند. ممكن است من چيزي بگويم و بغضي در اين باره ايجاد شود.

تفاوت بين دو فراكسيون اصولگرايان و رهروان ولايت بسيار است

آقاتهراني با بيان اينكه تفاوت بين دو فراكسيون اصولگرايان و رهروان ولايت بسيار است، گفت: ما پيش از ورود به مجلس با يكديگر رقابت داشتيم. آن زمان حضرت آقا بحث رقابت را مطرح مي‌كردند اما آنها موضوع وحدت را مدنظر قرار داده بودند. بعد از تشكيل مجلس كه رهبري بر لزوم اتحاد در مجلس تاكيد كردند، اينها رقابت را آغاز كردند. از آنها بپرسيد چرا اين كار را كردند و معناي ولايت‌مداري چيست؟

در انتخابات هيات رييسه كميسيون‌ها شاهد مسابقه اصولگرايان بوديم

وي درباره تاثير برخي اختلاف‌نظرها در ميان اصولگرايان در تصميم‌گيري‌هاي كلان مجلس تصريح كرد: بيشتر تاثير وجود دو فراكسيون اين است كه گاهي براي مسئوليت‌ها و برخي انتخاب‌‌ها در مجلس اين گروه‌ها فعال مي‌شوند، البته در انتخاب هيات رييسه كميسيون‌ها نيز مسابقه‌اي را شاهد بوديم. به هر حال اين رقابت وجود دارد و نمي‌توان آن را تغيير داد.

در جلسه غيرعلني مجلس، دغدغه وزرا و نمايندگان براي يافتن راه حل مشهود بود

دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي به ايجاد وحدت‌نظر در پي اعمال تحريم‌ها و همچنين به وجود آمدن گراني در كشور اشاره كرد و افزود: اخيرا فشار تحريم‌ها و نابساماني‌هاي اقتصادي كه باعث ناراحتي مردم شده، وحدتي را بين دولت و مجلس ايجاد كرده است. چندي پيش مجلس براي واكاوي اين موضوع از وزرا دعوت كرد كه جلسه غيرعلني بود و به نظر من اگر علني بود بسيار خوب بود چرا كه دغدغه و درد وزرا و نمايندگان در پيدا كردن راه‌حل به طور جدي مشهود بود.

اگر در زمينه اقتصادي مشكلي ايجاد شود، خداي ناكرده اصل نظام به مخاطره مي‌افتد

آقاتهراني با اشاره به جلسه غيرعلني روز چهارشنبه مجلس براي بررسي گراني‌ها خاطر نشان كرد: اين جلسه به اين شكل نبود كه طرفين بخواهند يقه هم را بگيرند يا سر لج و هواهاي نفساني حرف بزنند، بلكه همه به فكر مردم بودند و بررسي اينكه كجا اشتباه كردند و اينكه چگونه بايد در برابر حمله اقتصادي دشمن عمل شود؛ چرا كه به هر حال در اين مسير اگر اتفاقي بيفتد همه دچار مشكل خواهيم شد و خداي ناكرده اصل نظام به مخاطره مي‌افتد.

راه مقابله با مشكلات اقتصادي مقاومت است، علامت منفي دادن دشمن را جري مي كند

وي با اشاره به علل ايجاد گراني و بروز برخي مشكلات اقتصادي در كشور، گفت: مسئولين بايد كنار هم بنشينند و پارامترها را در نظر بگيرند، البته تحريم‌ها در اين مسير بي‌اثر نيست اما اين موضوع به مديريت‌ها، برخورد وزرا،‌ برنامه‌هاي دولت و حتي به بودجه بستگي دارد. همه اينها موثر هستند اما هيچ كدام علت تام نيستند. نكته‌اي كه در اين ميان از همه مهم‌تر است، نقش مردم است. گاهي به تلاطم افتادن مردم حالت رواني ايجاد مي‌كند، در اين صورت دشمن احمق ما خيال مي‌كند كه اين حالت رواني پاسخ مثبت به اوست اما راهش علامت منفي دادن نيست، اين كار دشمن را جري مي‌كند. تنها راه، مقاومت، ايستادگي، پايداري و پايمردي است.

يك هفته مرغ نخوريم زمين به آسمان نمي‌رود

نماينده مردم تهران در مجلس به گراني مرغ اشاره كرد و گفت: من معتقدم نبايد فرار رواني كنيم. اگر الان به هر دليل تحريم پيش آمده، يا با بي‌تدبيري يا اشتباه دولت و مجلس، مرغ در بازار نيست،‌ ملت به دشمن علامت منفي نشان ندهند. اگر يك هفته مرغ نخوريم زمين به آسمان نمي‌رود. غذاي اصلي ما هم نان يا برنج است و مي‌توانيم غذاي ديگري بخوريم تا موضوع حل شود و حل هم خواهد شد.

آقاتهراني ادامه داد: ورود به انتخابات رياست‌جمهوري يا عدم ورود به عرصه نيز نوعي علامت دادن است. شايد ندانيد كه انتخابات مجلس چه تاثيري بر غربي‌ها داشت. آن‌ها فهميدند بسياري از علامت‌هايي كه تصور مي‌كردند غلط است و نهايتا خودشان بالاخره به حضور مردم اقرار كردند. وقتي علامت منفي هم نبود آنها نتوانستند روي اين موضوع برنامه‌ريزي كنند.

وي اضافه كرد:‌ در مورد مشكلات اقتصادي هم مردم مي‌توانند به خوبي تدبير كنند. در زمان جنگ صف‌هاي طويل براي دريافت نفت تشكيل مي‌شد و گاهي كساني براي افرادي كه نمي‌توانستند در صف بايستند نفت مي‌گرفتند و دشمن ديد كه نمي‌تواند با اينها مبارزه كند،‌ اما سوريه كه مشكل پيدا كرده، مشكلش از يك حمله رواني بود. در عراق هم وقتي آمريكا مي‌خواست وارد شود اول حملات تبليغاتي را آغاز كرد لذا مردم نقش خود را دست‌كم نگيرند و بدانند كه راهش بي‌اعتنايي است.

شيوه دشمن شيوه درندگان است، هرچه فرار كنيم جري‌تر مي شود

آقاتهراني با بيان اينكه اقتصاد كشور بايد در شرايط فعلي مقاومتي عمل كند، تصريح كرد: ممكن است تاكنون تدبير درستي در اين باره نداشته‌ايم اما حالا بايد تجديدنظر كرد و از نو بهترين روش را پياده كرد. البته اگر همين الان هم براي اقتصاد كاري كنيم چند ماه ديگر نتيجه خواهد داد و اينطور نيست كه فردا پاسخ اقدامات‌مان دريافت كنيم. مثلا در مورد مرغ كه دچار مشكل شديم هفت، هشت ماه پيش بايد تدبير مي‌شد. مردم هم كه هميشه ياور انقلاب بوده‌‌اند و خوب عمل كرده‌‌اند بايد اين موضوع را درك كنند و بدانند كه در هيچ موقعيتي نبايد به دشمن علامت منفي نشان دهند، چرا كه شيوه دشمن، شيوه درندگان است و ما هر چه فرار كنيم خطر جدي‌تر مي‌شود لذا پايداري در اين زمينه نقطه‌ي مثبت نظام است.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اجراي طرح امنيت اخلاقي توسط پليس ناجا، گفت: ضوابط قانوني طرح عفاف و حجاب در شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيش‌بيني شده و در وزارت كشور هم كارهاي زيادي در اين باره صورت گرفته است. اينگونه نيست كه هر كس بي‌حجاب و بدحجاب ظاهر بشود الزاما مي‌خواهد محيط را خراب كند يا برعكس، الزاما فرد خوبي است. نمي‌توان خط مشخصي كشيد.

پسنديده است كه براي حجاب التزام عملي ايجاد كنيم

وي بخشي از اقدامات در زمينه مبارزه با بي‌حجابي و بدحجابي را فرهنگي عنوان و اظهار كرد: ما بايد فرهنگ جامعه را رشد دهيم تا به جايي برسيم كه حجاب كاملا پذيرفته باشد. اسلام برترين اديان است و اگر كسي مسلمان است با توجه به صريح آيات قرآن،‌ ترديد نخواهد داشت كه حجاب لازم است و حد و حدود آن نيز روشن. همچنين پسنديده است كه ما اين التزام عملي را ايجاد كنيم چرا كه احكام اسلامي خصوصا احكام اجتماعي براي يك نفر نيست.

آقاتهراني با اشاره به حرمت شراب‌خواري در اسلام خاطر نشان كرد: به همين منظور در كشور بايد دقت شود كه انگورهايي كه كشت مي‌شود براي اين مصرف نباشد. اينها تمهيداتي است كه دولت بايد مدنظر قرار دهد اما اگر عليرغم انجام اين كار چند نفري وسط شهر به صورت علني مشروب خوردند همان اسلامي كه گفته كار فرهنگي و پيشگيرانه كنيد، مي‌گويد اينها بايد 100 ضربه شلاق بخورند چرا كه قانون الهي را به هم زده و بايد پاسخگو باشند. در اينجا نه مي‌توان گفت شلاق نزنيد، نه مي‌توان گفت كار فرهنگي صورت نگيرد.

براي مبارزه با بدحجابي اجازه نداريم روي كسي دست بلند كنيم

اين نماينده اصولگراي مجلس اضافه كرد: در مورد حجاب نيز برخي اوقات افرادي به اين موضوع احترام نمي‌گذارند. بايد با آنها برخورد شود؛ البته برخوردي مناسب همان‌گونه كه اسلام گفته است. نهي از منكر در اسلام مراتب دارد،‌ اول اين است كه فرد در قلبش از معصيت خدا نفرت داشته باشد، دوم تذكر لساني و سوم در صورت بي‌اعتنايي، برخورد بايد صورت گيرد، اگرچه برخي فقط معتقد به برخورد فيزيكي هستند اما مسلما ما اجازه نداريم روي افراد دست بلند كنيم. اينجا نيروي انتظامي مسئول است.

وزارت اطلاعات با بدحجابي‌هاي سازمان يافته برخورد كند

وي با بيان اينكه برخي بي‌حجابي‌ها و بدحجابي‌ها در جامعه سازمان يافته است، گفت: برخي مانكن هستند و با اشكال خاصي در جامعه حاضر مي‌شوند تا جو را بشكنند. شايد اينها پول مي‌گيرند كه اين كار را انجام دهند. در مورد چنين افرادي وزارت اطلاعات بايد برخورد كند. شايد دشمن بيروني از سادگي آنها سوء استفاده مي‌كند.

دولت نان‌خورهاي خود را كنترل كند

رييس كميسيون فرهنگي مجلس يكي از راهكارهاي مبارزه با بدحجابي و بي‌حجابي را، مبارزه با اين امر در ادارات و سازمان‌هاي دولتي دانست و گفت: دولت مي‌تواند كساني كه در مجموعه دولت كار مي‌كنند و نان‌خورهاي خود را كنترل كند. گاهي شاهد هستيم كه افراد در بانك‌ها با آرايش آنچناني مشغول انجام كار هستند، چرا دولت ضابطه‌اي براي نحوه حضور خانم‌ها در محل كارشان ندارد. دولت مي‌تواند نوع لباس اين افراد را مشخص كند يا بگويد كه براي كار در آن سازمان موظف به پوشيدن چادر هستند.

آقاتهراني ادامه داد: فضاي كشور نبايد به نحوي باشد كه اگر كسي از خارج از كشور به ايران مي‌آيد احساس كند اينجا فرق زيادي با سوريه و پاكستان ندارد. اگر حجاب جزء احكام اسلامي است راهكار پيشگيري از بي‌حجابي و بدحجابي نيز مشخص است و 30 سال است در اين باره كار شده است اما اينها بايد عملياتي و توسط دولت به اجرا گذاشته شود. بخشي از اين كار نيز به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است. من نمي‌گويم اين كار به اجبار انجام شود اما اگر مسئولان همت كنند و احساس مسئوليت داشته باشند بالاخره محقق خواهد شد.

وي اضافه كرد: زماني در كشور اصلا مرسوم نبود كه افراد كمربند ببندند. در آن زمان من از خارج به ايران آمده بودم و اين موضوع بسيار برايم عجيب بود تا زماني كه پليس به طور جدي لزوم استفاده از كمربند را يادآور شد، در واقع دولت خواست و اين اتفاق افتاد. در مورد حجاب كه حكم خداست لابد نمي‌خواهند كه نمي‌شود، متاسفانه گاهي هم نيروهاي يكديگر را ضايع مي‌كنيم. پليس ناجا برخوردهايي مي‌كند و ما با نشان دادن چند فيلم در تلويزيون، اثر اين كار را از بين مي‌بريم.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: حضرت آقا بارها درباره حجاب صحبت كرده‌اند. ما كه ادعاي ولايت‌مداري داريم بايد ببينيم كه ايشان از اين وضع راضي هستند و مي‌گويند افراد بايد رها شوند؟ اگر مرغ گران مي‌شود و قيمت اجناس بالا و پايين مي‌شود، بدتان مي‌آيد و سريع از وزير سوال مي‌كنيد كه چه كاري انجام مي‌دهد. آيا ما در اسلام براي برخورد قوانيني نداريم؟ البته اگر كسي اين كار را انجام ندهد از گردن بقيه ساقط نيست. اگر دولت به مسئوليتش در اين رابطه عمل نكرد من بايد موسسه خودم را كنترل كنم چرا كه هر كس نسبت به احكام اسلامي موظف است.

نيروي انتظامي در مبارزه با بدحجابي پيشقدم بوده، بايد مورد حمايت قرار گيرد

آقاتهراني با تاكيد بر لزوم حمايت از نيروي انتظامي در برخورد با مظاهر بدحجابي و بي‌حجابي يادآور شد: ناجا تاكنون در اين امر پيش‌قدم بوده و بايد مورد حمايت قرار گيرد. البته برخي هم ممكن است از روي جهالت بدحجاب باشند كه بايد به آنها متذكر شد. در تئاتر، صداوسيما و بخش‌هاي فرهنگي ديگر هم اين موضوع بايد كنترل شود و همه دست به دست هم دهيم تا شاهد چنين مظاهري در جامعه نباشيم.

دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي درباره نحوه حضور اين جبهه در انتخابات مجلس يادآور شد: در زمان انتخابات مجلس، ما هنوز مرامنامه و اساسنامه‌اي تدوين نكرده بوديم، چرا كه حزب نيستيم و قرار هم نيست باشيم. ما تعدادي بوديم كه به دنبال وظيفه در پي انتخاب افراد شايسته طبق سخنان مقام معظم رهبري و منطبق با قانون اساسي بوديم. البته من ادعايي ندارم كه ما درست جلو رفتيم اما اين هدف ما بود و بر همين اساس تعقل، تعهد، عقلانيت و عدالت بر محور ولايت را شعار خود قرار داديم.

وي اضافه كرد: پس از اينكه افراد مختلف كانديدا شدند، ما بررسي كرديم كه چه كساني بهترين هستند و تقريبا آخرين ليست را ارائه كرديم اما پس از انتخابات مجلس و طي فرصتي كه پيش آمد احساس كرديم وقتي هست كه به سمت تدوين اساسنامه و ايجاد انضباط كاري برويم تا كار خوب و بابركت پيش برود.

كار تدوين اساسنامه در جبهه پايداري تقريبا به اتمام رسيده

آقاتهراني با بيان اينكه كار تدوين اساسنامه در جبهه پايداري تقريبا به اتمام رسيده، گفت: در حال برگزاري جلساتي با علما براي بررسي اساسنامه هستيم. ما در اساسنامه همچنين شوراي فقها در نظر گرفته‌ايم كه چشم بينايي براي جبهه پايداري باشد و مراقبت كند كه ما اشتباه نرويم زيرا گاهي اوقات كارها خوب شروع مي‌شود اما در ادامه با مشكل مواجه مي‌شود لذا ما خواستيم عده‌اي باشند كه فعاليت‌هاي ما را با اسلام وضوابط اسلامي تطبيق دهند، حتي بنا شد مصوبات جلسات نيز به سمع و نظر علما برسد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي بهترين زمان براي ورود به عرصه رقابت‌هاي انتخابات رياست‌جمهوري را زمان تعيين شده از سوي مقام معظم رهبري عنوان كرد و گفت: ايشان به عنوان ديده‌بان قوي هميشه بهترين موقع را اعلام مي‌كنند و من احساس مي‌كنم هنوز وقت مناسب براي ورود به رقابت‌ها فرا نرسيده است. بايد ببينيم ايشان چه زماني اين موضوع را مطرح مي‌كنند و در همان زمان به صحنه خواهيم آمد و كار را با انضباط پيش مي‌بريم.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی

جبهه پايداري در انتخابات رياست جمهوري افراد اصلح را دعوت به كانديداتوري مي كند

وي با اشاره به روش فعاليت جبهه پايداري در مجلس نهم يادآور شد:‌ در آن زمان ما 36 نفر افراد داراي صلاحيت در تهران را براي ورود به انتخابات دعوت كرديم و من شخصا براي آنها نامه نوشتم. در انتخابات رياست‌جمهوري نيز به همين روش عمل خواهيم كرد و تعدادي افراد صاحب صلاحيت را براي حضور در صحنه دعوت مي‌كنيم، البته بدون اينكه توقعي ايجاد شود. ما از آنها مي‌خواهيم در انتخابات كانديدا شوند و اگر بين حاضرين صلاحيت لازم را داشتند به آنها راي خواهيم داد و از آبرويي كه پيش مردم داريم براي معرفي آنها استفاده مي‌كنيم.

دبيركل جبهه پايداري گفت: ما مثل كساني نيستيم كه معتقدند عده‌اي نماينده به دنيا آمده و بايد نماينده از دنيا بميرند چرا كه از حزب ما هستند، اين روش را معقول نمي‌دانيم. روش فعاليت جبهه پايداري براي دعوت افراد به كانديداتوري نيز به اين دليل است كه صحنه باز شود.

آقاتهراني تاكيد كرد: معقول‌ترين روش، روش مقام معظم رهبري است. ايشان دعوت عمومي براي حضور در انتخابات مي‌كنند. افراد در صحنه حاضر مي‌شوند و بعد بهترين را انتخاب مي‌كنيم. اميدواريم صالح‌ترين و بهترين افراد در انتخابات حضور يابند كه در اين صورت منتي هم به مردم ندارند و به خودشان خدمت خواهند كرد.

گفت‌وگو از خبرنگار پارلماني ايسنا: الهه حميدي‌كيا

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha