• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 91042012129

مسجد جامعي تاكيد كرد : ضرورت تسريع در طرح بازسازي ميدان امام خميني(ره)

مسجد جامعي تاكيد كرد : ضرورت تسريع در طرح بازسازي ميدان امام خميني(ره)

عضو كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران، گفت: از شهرداري مي‌خواهيم تا طرح بازسازي ميدان امام خميني را با اطلاع شوراي شهر تهران در دستور كار قرار دهد تا مانند ميدان امام حسين بدون اطلاع از شوراي شهر شروع به كار نكند.

عضو كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران، گفت: از شهرداري مي‌خواهيم تا طرح بازسازي ميدان امام خميني را با اطلاع شوراي شهر تهران در دستور كار قرار دهد تا مانند ميدان امام حسين بدون اطلاع از شوراي شهر شروع به كار نكند.

به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمد مسجدجامعي درچهارصد و هفتاد و پنجمين جلسه شوراي اسلامي شهر تهران ضمن تشكر از شهرداري براي قرار دادن طرح بازسازي ميدان امام خميني در دستور كار خود، اظهار كرد: با توجه به اهميت ميدان امام خميني(ره) و نقشي كه اين ميدان در شهرسازي جديد داشته است و به دليل همزيستي مسالمت‌آميز عناصر سبك شهرسازي قديم و جديد در اين ميدان بازسازي آن ضروري به نظر مي‌رسد.

در ادامه محمدعلي نجفي ـ عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر ـ در قالب تذكري نسبت به ساخت و سازهايي كه پياده روها را اشغال مي‌كنند اعتراض كرد و گفت: برخي از شهروندان در زمان ساخت و ساز تمام پياده رو را اشغال مي‌كنند كه اين امر باعث ايجاد مشكلاتي براي مردم مي‌شود بنابراني پيشنهاد مي‌شود شهرداري در طي فرجه زماني اين موضوع را بررسي و دستور عقب نشيني به اين افراد بدهد.

وي همچنين نسبت به ساماندهي نمازخانه‌ها در پارك‌ها تذكر داد و گفت: در برخي پاركها يا نمازخانه نيست يا اينكه محل آن نامشخص است. بهتر است اين مكان‌ها با تابلوهايي معرفي شوند تا مردم بتوانند به راحتي از آنها استفاده كنند.

نجفي همچنين نسبت به فروخته نشدن بليط‌هاي اعتباري مترو تذكر داد و گفت: شنيده مي‌شود كه بليط‌هاي اعتباري در مترو فروخته نمي‌شود و دليل آن را مصوبه شوراي شهر تهران اعلام مي‌كنند؛در حالي كه طبق مصوبه شوراي شهر فروش بليت‌هاي اعتباري ممنوع نيست و پيشنهاد مي‌دهيم اين موضوع بررسي شود، چرا كه اين گونه بليت‌ها از لحاظ اقتصادي براي مردم مقرون به صرفه است.

به گزارش ايسنا؛ در ادامه معصومه ابتكار ـ رييس كميته محيط زيست شوراي شهر تهران با اشاره به 21 تيرماه روز بدون كيسه‌هاي پلاستيكي يادآوري كرد: پلاستيك‌هاي تجزيه‌پذير و با پايه گياهي توليد شده و در بازار وجود دارد و لازم است فرهنگ سازي مناسب در زمينه تغيير الگوي مصرف ايرانيان از اين نايلكس‌ها انجام شود.

وي ضمن تشكر از شروع حركت حذف پلاستيك‌هاي تجزيه‌ناپذير عنوان كرد: شوراي شهر نيز در اين زمينه مصوبه‌اي داشته و سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري نيز اخيرا از اين گونه نايلكسهاي تجزيه پذير استفاده مي‌كنند.

ابتكار همچنين با اشاره به اينكه در فروشگاه‌هاي شهروند نيز تلاش‌هايي در زمينه استفاده از اين كيسه‌ها انجام شده اما به طور كامل محقق نشده است، تاكيد كرد: از شهرداري درخواست مي‌شود تا مصوبه شوراي شهر را كه داراي پشتوانه كارشناسي است اجرايي كند.

اين عضو شوراي اسلامي شهر تهران همچنين از سردار ساجدي‌نيا ـ فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ براي ارسال خودروهاي نيروي انتظامي جهت معاينه فني تشكر و اظهار اميدواري كرد كه ديگر دستگاه‌هاي دولتي نيز اين اقدام را انجام دهند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha