• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۱ / ۱۸:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 91041810868
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

استاندار خبر داد:

شناسايي 19 معدن آرسنيك در خراسان‌رضوي

شناسايي 19 معدن آرسنيك در خراسان‌رضوي

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان‌رضوي با بيان اين‌كه در دولت نهم يك معدن طلا در استان خراسان‌رضوي به بهره‌برداري رسيد و از اين معدن روزانه 2 كيلوگرم طلا و ده‌ها كيلوگرم نقره استحصال مي‌شود، گفت: همچنين 19 معدن آرسنيك مرتبط با طلا در استان شناسايي شد و به بخش خصوصي واگذار مي‌شود.

استاندار خراسان‌رضوي با بيان اين‌كه در دولت نهم يك معدن طلا در استان خراسان‌رضوي به بهره‌برداري رسيد و از اين معدن روزانه 2 كيلوگرم طلا و ده‌ها كيلوگرم نقره استحصال مي‌شود، گفت: همچنين 19 معدن آرسنيك مرتبط با طلا در استان شناسايي شد و به بخش خصوصي واگذار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان،«محمود صلاحي»، امروز 18 تير در همايش روز ملي صنعت و معدن خراسان‌رضوي اظهار كرد: آرامش اقتصادي جامعه، اهميت بسياري دارد و هيچ‌كس نبايد آن را بر هم بزند.

وي با اشاره به اين‌كه مدیریت مهم‌ترین بخش در اداره بخش خصوصی و واحدهای صنفی است و مدیریت در بخش خصوصی حرف نخست را می‌زند، ادامه داد: موفقیت در زمینه صنعت، به فعالیت‌های مختلفی نياز دارد كه یکی از این فعالیت‌ها آموزش مدیران لایق است.

استاندار خراسان‌رضوي با بيان اين‌كه همه مسوولان بخش‌هاي دولتي و خصوصي و توليدكنندگان بايد حمايت از توليد ملي و توسعه كمي و كيفي اين بخش را در اولويت اقدام‌ خود قرار بدهند، گفت: امروز همه مديران استان خراسان‌رضوي پشتيبان بخش صنعت و معدن هستند و از هيچ تلاش موثري براي برطرف كردن تنگناهاي آن دريغ نمي‌كنند.

صلاحي گفت: از بيش از 6000 واحد صنعتي در خراسان‌رضوي بالغ بر 5000 واحد بدون مشكل فعاليت مي‌كنند و بقيه با تنگناهايي روبرو هستند.

به گفته وي، با تلاش و حمايت‌هاي مسوولان ذي‌ربط نبايد حتي يك درصد از اين واحدها مشكل داشته باشند.

استاندار خراسان‌رضوي اظهار كرد: با حمايت‌ها و تلاش مجدانه فعالان بخش صنعت و معدن، 2170 ميليون دلار كالا،سال پيش از اين استان به ديگر كشورها صادر شد كه اين ميزان در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب تاكنون بي‌سابقه بوده است.

صلاحي يادآور شد: صادرات كالا از اين استان، سال پيش در مقايسه با آمار مشابه سال 89 ، 35 درصد رشد داشته است.

استاندار خراسان‌رضوي با اشاره به دیگر راهکارهایی که می‌توان از آن براي بهبود چرخه تولید استفاده کرد، گفت: بازاريابي یکی از این کارهاست.

صلاحي ادامه داد: بدون بازاریابی درست جنس تولیدشده توسط صنعتگران در گوشه انبارها باقی می‌ماند و به فروش نمی‌رسد.

وي تصريح كرد: سال پيش، حدود 140 ميليارد تومان اعتبار براي آبياري مكانيزه در استان تخصيص يافت و اين ميزان امسال به 280 ميليارد تومان افزايش يافته است.

استاندار خراسان‌رضوي از واگذاري 140 هزار هكتار از اراضي منابع طبيعي استان به بخش خصوصي خبر داد و گفت: حدود 4000 هكتار از اين اراضي طي هفته گذشته واگذار و بقيه به تدريج واگذار مي‌شود.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha