• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 91041408449
  • خبرنگار : 71431

كلاهبرداري دانشجوي اخراجي با نصب نرم‌افزار جاسوسي در كافي‌‌نت

كلاهبرداري دانشجوي اخراجي با نصب نرم‌افزار جاسوسي در كافي‌‌نت

ريیس پلیس فتاي استان مرکزی از دستگيري يك دانشجوي اخراجي رشته كامپيوتر كه با نصب نرم‌افزار جاسوسي در كافي‌نت‌ها اقدام به سرقت اطلاعات حساب مشتريان و برداشت ازآن كرده بود، خبرداد.

ريیس پلیس فتاي استان مرکزی از دستگيري يك دانشجوي اخراجي رشته كامپيوتر كه با نصب نرم‌افزار جاسوسي در كافي‌نت‌ها اقدام به سرقت اطلاعات حساب مشتريان و برداشت ازآن كرده بود، خبرداد.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرگرد محسن نوروزي، دراين‌باره گفت: درپي شکایت فردی مبنی بر برداشت وجه به صورت غیرمجاز از حسابش، ﻤﺄموران اقدامات خود را براي شناسايي عامل يا عاملان اين سرقت آغاز كردند.

ريیس پلیس فتاي استان مرکزی با بيان اينكه در تحقيقات اوليه ماموران مشخص شد کلیه برداشت‌ها طی سه مرحله به صورت اینترنتی صورت گرفته است، گفت: بنا بر اظهارات دختر شاکی وی چندی پیش از طریق یکی از کافی‌نت‌های استان اقدام به ثبت‌نام اینترنتی كرده و رمز کارت را در اختیار متصدی قرار داده بود كه در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد متصدی اين کافی‌نت در این برداشت‌ها نقشی نداشته و متهم از طریق چندین کافی‌نت و با شیوه‌ای ماهرانه اقدام به سرقت كرده است.

نوروزي اظهاركرد: پس از تحقیقات پلیس، متهم که از دانشجویان اخراجی رشته کامپیوتر و از مهارت بالایی برخوردار بود، شناسایی و در عملیاتی دستگیر شد.

وي افزود: متهم پس دستگيري و رویت مدارک و مستندات به جرم خود اعتراف و اظهار داشت که با نصب بدافزار جاسوسی در چهار کافی‌نت استان اقدام به کسب شماره کارت و رمز مراجعان كرده و تاکنون هشت فقره اطلاعات حساب را به دست آورده که با اقدام سریع پلیس فتا کلیه این اطلاعات از سیستم متهم حذف شد.

به گزارش ايسنا، ريیس پلیس فتاي استان مرکزی با تاكيد بر اينكه استفاده و خرید و فروش هرگونه نرم افزار جاسوسی ، VPN و فیلترشکن جرم تلقی است، گفت: پلیس با عاملان اين جرائم برخورد خواهد کرد.

به گفته نوروزي مدیران و متصدیان کافی‌نت‌ها باید به نکات امنیتی که به آنان ابلاغ شده از جمله این که آنان موظفند شرایطی را فراهم كنند که اطلاعات کاربر قبلی به محض قطع استفاده کاربر، از بین رفته و برای دیگر مراجعان قابل بازیابی نباشد و نیز رایانه‌های استفاده شده در این مراکز باید الزاماً در حالت کاربر محدود (Limite I user) در اختیار کاربران قرار گرفته و درگاه‌های ورودی سیستم‌ها شامل USB، کارت‌خوان‌ها و سایر درگاه‌ها که امکان اتصال حافظه‌ جانبی به آنها وجود دارد، به صورت نرم‌افزاری مسدود شود.

ريیس پلیس فتاي استان مرکزی اضافه كرد: مدیران موظفند از نرم‌افزارهای امنیتی معتبر استفاده کرده و مرتباً نسبت به بروزرسانی آن اقدام كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha