• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 91031608544

جزييات سهميه‌ها،شهريه و ظرفيت دوره دكتري دانشگاه‌ها

اعلام نتايج نهايي آزمون دكتري در 20 شهريور/ نحوه گزينش داوطلبان دكتري

اعلام نتايج نهايي آزمون دكتري در 20 شهريور/ نحوه گزينش داوطلبان دكتري

مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به اعلام نتايج نهايي آزمون دكتري در 20 شهريور، نحوه گزينش نهايي داوطلبان در دوره دكتري دانشگاه‌ها را تشريح كرد.

مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به اعلام نتايج نهايي آزمون دكتري در 20 شهريور، نحوه گزينش نهايي داوطلبان در دوره دكتري دانشگاه‌ها را تشريح كرد.

دكتر حسين توكلي در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج اوليه داوطلبان آزمون دكتري، گفت: نتايج اوليه به صورت چند برابر ظرفيت پذيرش در هر كد رشته امتحاني و بر اساس نمره كل حاصل از 80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل چون معدل كارشناسي، ‌كارشناسي ارشد و يا دكتراي حرفه‌اي و با توجه به كد رشته امتحاني كه داوطلب در آزمون آن شركت كرده است، اعلام شد.

جزييات گزينش نهايي داوطلبان دكتري

وي در خصوص نحوه پذيرش نهايي داوطلبان دكتري، تصريح كرد: گزينش نهايي در هر يك از كد رشته‌هاي دوره دكتري ph.D (نيمه متمركز) سال 1391 از بين داوطلباني كه بر اساس اعلام نتيجه مرحله اول حدنصاب نمره علمي لازم را كسب نموده و مجاز به انتخاب رشته مي‌باشند، پس از معرفي به عنوان چند برابر ظرفيت در كد رشته و يا كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي (حداكثر تا 3 كد رشته محل) با توجه به نتيجه مصاحبه آنان و منحصرا بر اساس اولويت كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي هر داوطلب و ظرفيت اعلام شده صورت خواهد گرفت. ضمنا لازم به توضيح است در گزينش نهايي، مطابق ضوابط مصوب و دستور العمل ابلاغي از سوي وزارت علوم با توجه به سهميه ثبت‌نامي، نمره اوليه آزمون (80 درصد كل آزمون و 20 درصد معدل تراز شده مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد) با ضريب يك و نمره مصاحبه اعلام شده از سوي دانشگاه‌ها با ضريب 2 تاثير خواهد داشت.

معرفي پذيرفته‌شدگان به دانشگاه‌ها براي مصاحبه تا دهه سوم خرداد

به گفته وي، داوطلبان معرفي شده بايد بر اساس دستور العمل مربوطه و همچنين برنامه زمان‌بندي كه در اوايل دهه سوم خردادماه سال جاري اعلام مي‌گردد مدارك و مستندات مورد نياز را تهيه و در زمان مقرر به دانشگاه‌هاي مربوطه مراجعه كنند. عدم شركت در مصاحبه به منزله انصراف از آزمون تلقي گرديده و داوطلب غايب از گزينش حذف خواهد شد.

سهميه‌هاي آزمون دكتري

دكتر توكلي در رابطه با سهميه‌هاي اين آزمون، گفت:‌ مطابق مصوبات مربوط 20 درصد ظرفيت در هر رشته محل به رزمندگان و ايثارگارن واجد شرايط كه حداقل 80 درصد نمره آخرين فرد پذيرفته در سهميه آزاد را احراز كرده باشند، اختصاص مي‌يابد. همچنين بر اساس مصوبات معاونت آموزشي وزارت علوم 30 درصد از ظرفيت پذيرش دانشجو به شرط كسب 80 درصد نمره آخرين فرد قبولي در سهميه آزاد در هر رشته محل، به مربيان آموزش رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي وابسته به وزارت علوم كه پذيرش دانشجوي آنها از طريق آزمون سازمان سنجش آموزش كشور صورت مي‌پذيرد، اختصاص دارد.

معاون سازمان سنجش ادامه داد: از آنجاكه پذيرش نهايي بر اساس نمره علمي، مصاحبه و نتيجه بررسي صلاحيتهاي عمومي صورت مي‌گيرد لذا كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته كه پس از انتخاب رشته براي مصاحبه در كد رشته‌ محل يا رشته محل‌هاي مربوط معرفي مي‌‌شوند، لازم است براي انجام بررسي‌ صلاحيت‌هاي عمومي نسبت به واريز مبلغ 170 هزار ريال از طريق پرداخت الكترونيك در سايت سازمان عمل نموده و سپس نسبت به تكميل فرم مشخصات بررسي صلاحيت‌هاي عمومي مندرج در سايت اطلاع رساني اين سازمان اقدام و آن را از طريق سيستم اينترنتي به سازمان ارسال و كد رهگيري مربوط را دريافت نمايند. بديهي است داوطلباني كه در اين خصوص اقدام نكنند در مرحله گزينش نهايي حذف خواهند شد.

سقف شهريه دوره دكتري دانشگاه‌ها

توكلي با اشاره به ميزانشهريه دوره‌هاي دكتري، افزود: از كليه پذيرفته شدگان نهايي كدرشته محل‌هاي دوره‌هاي غير روزانه شامل دوره‌هاي شبانه، پيام نور، غير انتفاعي و بين الملل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي طبق تعرفه‌هاي مصوب شهريه اخذ خواهد شد و بر اساس اعلام نظر دفتر گسترش و برنامه ريزي آموزش عالي ميزان شهريه رشته‌هاي مازاد بر ظرفيت در دوره نوبت دوم (شبانه) گروه آزمايشي علوم انساني تا سقف چهار صد و پنجاه ميليون ريال و در ساير گروه‌هاي آزمايشي تا سقف پانصد و پنجاه ميليون ريال اعلام مي‌‌شود. بديهي است ميزان شهريه هر دانشگاه تا سقف اعلام شده باتوجه به اختيارات هيات امناي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي تعيين مي‌گردد.

ظرفيت پذيرش دوره دكتري دانشگاه‌ها در سال91

به گزارش ايسنا پيش از اين دكتر نادري منش معاون اموزشي وزارت علوم از پذيرش حدود10 هزار تن در آزمون دكتري سال 90 دانشگاهها خبر داده بود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha