• دوشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91021105809
  • خبرنگار : 71214

رييس دانشگاه خبر داد:

آغاز طراحي پلت فرم خودروي كلاس B در دانشگاه علم و صنعت

آغاز طراحي پلت فرم خودروي كلاس B در دانشگاه علم و صنعت

رييس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ضرورت برقراري و گسترش ارتباط دانشگاه و صنعت از موفقيت محققان دانشگاه در كسب رتبه دوم توليد علم در بين دانشگاه‌هاي فني و مهندسي كشور و آغاز اجراي طراحي پلت فرم خودروهاي كلاس B در اين دانشگاه در سال جاري خبر داد.

رييس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ضرورت برقراري و گسترش ارتباط دانشگاه و صنعت از موفقيت محققان دانشگاه در كسب رتبه دوم توليد علم در بين دانشگاه‌هاي فني و مهندسي كشور و آغاز اجراي طراحي پلت فرم خودروهاي كلاس B در اين دانشگاه در سال جاري خبر داد.

به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جبل عاملي كه در مراسم افتتاح كرسي يونسكو در زمينه همكاري دانشگاه و صنعت در فرآيند توسعه پايدار در دانشگاه علم و صنعت سخن مي گفت اظهار كرد: توسعه علمي دانشگاه، توسعه فن‌آوري و توسعه فرهنگي، سه محور كليدي دومين برنامه توسعه‌ پنج ساله اين دانشگاه است كه همواره پيگيري شده و در حال حاضر در نخستين سال اجراي اين برنامه هستيم.

وي افزود: در زمينه توليد علم موفق شديم تا به استناد پايگاه جهاني علوم اسلام ISC و ديگر موسسات معتبر بين المللي رتبه دوم را در ميان دانشگاه‌هاي فني و مهندسي كشور اخذ كنيم و همچنين سه دانشكده اين دانشگاه موفق به كسب رتبه نخست در كشور شده‌اند.

رييس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به سرمايه‌گذاري گسترده دانشگاه در زمينه فن‌آوري تصريح كرد: يكي از حوزه‌هاي مهم و مورد توجه دراين دانشگاه در زمينه فن‌آوري حوزه فضايي بوده كه اين دانشگاه اولين و تنها دانشگاهي است كه توانست ماهواره‌اي را به صورت صد درصد بومي طراحي كرده و با موفقيت در مدار قرار دهد. همچنين فن‌آوري‌هاي عصبي يكي ديگر از محورهاي مورد توجه در برنامه‌هاي توسعه اين دانشگاه در زمينه فن‌آوري بوده كه موفق شديم در شاخص‌هايي از اين فن‌آوري در دانشگاه در مرز دانش با چند كشور جهاني رقابت كنيم. همچنين پروژه پاراواك يكي از پروژه‌هايي است كه در اين زمينه تعريف شده و در حال اجرا است.

جبل عاملي ادامه داد: كامپوزيت‌ها يكي ديگر از حوزه‌هاي مورد تاكيد در حوزه فن‌آوري در دانشگاه علم و صنعت بوده و با تمهيدات انديشيده شده موفق شديم به جايگاه بالايي دست يابيم. همچنين فعاليت‌هاي پژوهشي در زمينه مهندسي خودرو انجام شده كه مي‌توان به آغاز اجراي طراحي پلت فرم خودرو كلاس B در اين دانشگاه اشاره كرد كه در ميان پروژه‌هاي كلان ملي مصوب شوراي ملي عتف جزو پروژه‌هاي بزرگ و ملي محسوب مي‌شود و همچنين دانشكده‌هاي بسياري در اجراي اين طرح دخالت دارند.

وي در خصوص ديگر طرح‌هاي اين دانشگاه در زمينه فن‌آوري تصريح كرد: پروژه توربو كمپرسور و توربين هاي گازي از جمله فعاليت‌هاي دانشكده مهندسي مكانيك در زمينه فن‌آوري است كه فاز اول آن با قرارداد نسبتا كلاني در حال اجرا است. همچنين فعاليت در زمينه قطارهاي سريع از ديگر ماموريت‌هاي اين دانشگاه در دانشكده مهندسي راه‌آهن است كه در حال رايزني با شوراي عالي علوم، تحقيقات و فن‌آوري هستيم.

رييس دانشگاه علم و صنعت در خصوص رويكرد دانشگاه علم و صنعت در زمينه برقراري ارتباط دانشگاه با صنعت تصريح كرد: در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت، شيوه سنتي كه قراردادهاي بسياري براي رفع مشكلات صنايع بسته مي‌شود اولويت يك دانشگاه نبوده و اين دانشگاه براي خود ماموريت‌هاي ويژه‌اي تعريف كرده و درصدد است تا افق 1404 فعاليت‌هاي تحقيقاتي و پس از آن آموزشي خود را ادامه دهد. هر چند به شكل سنتي نيز كار خود را در اين راستا انجام مي‌دهد.

جبل عاملي در پايان با اشاره به نقش مهم و سازنده كرسي ارتبط دانشگاه و صنعت تشريح كرد: كرسي يونسكو كه در زمينه همكاري دانشگاه و صنعت در فرايند توسعه پايدار افتتاح شده است مي‌تواند در جهت ماموريت‌هاي بزرگ بوده و با قرار گرفتن در اين راستا تا رفع مشكلات صنايع براي كشور مفيد باشد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha