رييس سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان با بيان عوامل افزايش قيمتها در روزهاي اخير تصريح كرد: تثبيت قيمتها به ضرر اشتغال و در نهايت مصرفكننده خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدحسن نكوييمهر در مورد افزايش قيمتها به چند عامل افزايش قيمت نهادههاي توليد، تغيير نرخ ارز و افزايش قيمت جهاني برخي اقلام اشاره كرد و گفت: تورم و گراني يك بيماري اقتصادي است كه طي 20 سال گذشته به طور متوسط با نرخ 20 درصد در كشور ما وجود داشته است.
وي از جمله دلايل اين تورم را افزايش نقدينگي در كشور دانست و افزود: نرخ رسمي ارز نيز طي سال گذشته رشد 17 درصدي داشته و علاوه بر اين مثلا در شاخص مواد غذايي قيمت جهاني آن 23 درصد افزايش يافته است.
او در ادامه با اشاره به تصويب افزايش 17 درصدي قيمت روغن در روزهاي اخير، علت موافقت با افزايش قيمت در اين بخش را تغييرات نرخ ارز ذكر كرد و يادآور شد: در مورد افزايش قيمت شيرخام نيز افزايش قيمت علوفه و ساير نهادههاي توليد در اين بخش تاثير داشتهاند. در سال گذشته در مجموع سه مرتبه در بخش لبنيات افزايش قيمت داشتيم كه در مجموع ميزان آن به 28 درصد رسيد.
وي كه در يك برنامه زنده تلويزيوني صحبت ميكرد، تصريح كرد: با وجود اين، اگر قيمتها را تثبيت كنيم، ديگر ارتقاي توليد نخواهيم داشت و به ضرر اشتغال و مصرفكننده خواهد بود.
انتهاي پيام

نظرات