سرویس
سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ / May 21 2013
تعداد کل اخبار: 804

آماده‌باش ستاد مديريت بحران در پي بارش بي‌سابقه باران در پايتخت

» سرویس: اجتماعي - جامعه، شهري

سرپرست اداره كل مديريت بحران استان تهران با اشاره به بارش شديدي كه در تهران آغاز شده است، ضمن بيان اين كه تمامي دستگاه‌هاي مربوطه از جمله شهرداري براي رفع آب‌گرفتگي در آماده‌باش كامل به سر مي‌برند، از مردم خواست از ريختن كوچكترين زباله در خيابان و يا جوي‌ها خودداري كنند.

محمدتقي جاپلقي در گفت‌وگو با خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه تمامي دستگاه‌هاي اجرايي آماده رفع آب‌گرفتگي در معابر شهر هستند، گفت: آب‌گرفتگي به علت بارش باران يك امر طبيعي است كه در هر جاي دنيا رخ مي‌دهد، اما آنچه كه مهم است آماده‌باش نيروها و همچنين همكاري مردم در چنين شرايطي است.

وي افزود: با توجه به شدت بارش باران، قطعا جوي‌ها و آب‌راه‌ها جوابگوي اين حجم از آب نخواهد بود، لذا در حال حاضر شاهد هستيم كه در نقاط مرتفع، اكثر خيابان‌هاي شهر مملو از آب شده است.

جاپلقي تصريح كرد: براي رفع آب‌گرفتگي‌هاي احتمالي در سطح شهر لازم است، شهروندان همكاري لازم را داشته باشند و از ريختن هرگونه زباله حتي ته‌سيگار و ظروف يكبارمصرف نوشيدني‌ها در جوي‌ها و خيابان‌ها به شدت خودداري كنند، چرا كه اين زباله‌ها بزرگترين معضل در زمان بارندگي و بسته شدن مسيرهاي آب در سطح شهر هستند.

سرپرست مديريت بحران استان تهران همچنين خاطرنشان كرد: در حال حاضر با توجه به بارش شديدي كه در تهران شاهد بوديم، تمامي خيابان‌ها مملو از آب شده و جدول‌ها و جوي‌ها جوابگوي حجم آب نيست، البته در مورد آب‌گرفتگي منازل گزارش چنداني نداشتيم و تنها چند مورد آب‌گرفتگي منازل مسكوني در محدوده خيابان يخچال و پاسداران گزارش شده كه توسط نيروهاي آتش‌نشاني و مديريت بحران ساماندهي شدند.

جاپلقي همچنين درباره خسارت‌هاي احتمالي به باغات و محصولات كشاورزي در پي بارش تگرگ نيز گفت: هنوز گزارشي از شهرستان‌هاي استان دراين‌باره اعلام نشده و چنانچه مواردي عنوان شود، آن را اطلاع‌رساني خواهيم كرد.

وي در ادامه درباره افزايش حجم آب رودخانه‌ها و رود دره‌هاي تهران نيز به ايسنا گفت: تمهيدات لازم از طريق دستگاه‌هاي دولتي و خدماتي اتخاذ شده و چناچه اتفاقي در اين حوزه‌ها رخ دهد، پاسخگو خواهند بود.

سرپرست مديريت بحران استان تهران در پايان با بيان اينكه مشكل خاصي در سطح شهر تهران به لحاظ آب‌گرفتگي وجود ندارد، بار ديگر تاكيدكرد: شهروندان در اين رابطه همكاري لازم را با مسئولان داشته باشند.

انتهاي پيام

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
نام و نام خانوادگی*
ایمیل
متن نظر*
● تعداد‌ نظرات (0)