• چهارشنبه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 91012307129

آخرين اخبار از دومين آزمون دكتري روز جمعه

به ايسنااعلام شد: ممنوعيت تغيير رشته و حوزه درآزمون دكتري / اصلاح تعدادسوالات برخي رشته‌ها

به ايسنااعلام شد: ممنوعيت تغيير رشته و حوزه درآزمون دكتري / اصلاح تعدادسوالات برخي رشته‌ها

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به رقابت 178 هزار و 424 داوطلب در دومين آزمون نيمه متمركز دكتري در روز جمعه، گفت: تا كنون 125 هزار داوطلب يعني بيش از 70 درصد داوطلبان كارت ورود به جلسه خود را دريافت كردند.

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به رقابت 178 هزار و 424 داوطلب در دومين آزمون نيمه متمركز دكتري در روز جمعه، گفت: تا كنون 125 هزار داوطلب يعني بيش از 70 درصد داوطلبان كارت ورود به جلسه خود را دريافت كردند.

حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تاكيد كرد: به هيچ عنوان امكان تغيير رشته و حوزه امتحاني امكانپذير نيست.

نحوه رفع نقص كارت ورود به جلسه

وي با اشاره به امكان دريافت كارت ورود به جلسه آزمون دكتري تا فردا پنجشنبه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org، گفت: درصورت وجود نقص احتمالي داوطلبان بايد از امروز تا ساعت 18 فردا 24 فروردين ماه به حوزه‌هاي‌ رفع نقص كارت مراجعه كنند.

وي افزود: داوطلبان‌ متقاضي شركت‌ ‌در آزمون‌، براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد در مهلت مقرر با مراجعه به سايت سازمان سنجش با وارد كردن اطلاعات شخصي شامل نام خانوادگي ونام ، سريال شناسنامه و تاريخ تولد و يا نام خانوادگي، نام و كد رهگيري يك نسخه پرينت از كارت شركت در آزمون تهيه كنند.

توكلي با تاكيد بر اينكه داطلبان براي شركت در جلسه آزمون بايد پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار را به همراه داشته باشند، خاطرنشان كرد: آزمون سوالات امتحان اختصاصي در نوبت صبح و آزمون امتحان عمومي در نوبت بعدازظهر با پاسخنامه‌هاي جداگانه برگزار مي‌شود.

60 درصد داوطلبان مرد هستند

وي با اشاره به رقابت 178 هزار و 424 داوطلب در اين دوره از آزمون، تصريح كرد: از اين تعداد 107 هزار و 926 داوطلب مرد در اين دوره از آزمون ثبت‌نام كردند كه به عبارتي ديگر بيش از 60 درصد داوطلبان را مردان تشكيل مي‌دهند.

وي با اشاره به مقايسه تعداد داوطلبان نسبت به سال گذشته، گفت: همچنين تعداد داوطلبان در مقايسه با سال گذشته 35/45 افزايش داشته است.

نحوه طراحي سوالات و شيوه پاسخگويي

مشاورعالي سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به نحوه سوالات دومين آزمون نيمه متمركز دكتري، گفت: سوالات عمومي و اختصاصي آزمون هر يك از رشته‌هاي امتحاني به صورت تستي چهار گزينه‌اي است.

اصلاح تعداد سوالات 5 رشته آزمون پزشكي

وي افزود: دفترچه سوالات هر يك از رشته‌هاي امتحاني انگل‌شناسي پزشكي، فيزيوتراپي، ويروس‌شناسي پزشكي، بهداشت باروري و بهداشت حرفه‌اي از گروه آزمايشي علوم پزشكي هستند داراي 70 سوال تستي است كه داوطلبان ‌بايد در مدت 120 دقيقه نسبت به پاسخگويي به سوالات دفترچه مذكور اقدام كنند، بنابراين تعداد سوالات كد رشته‌هاي مذكور كه در برگ راهنماي شركت در آزمون 100 سوال درج شده است به 70 سوال اصلاح مي‌شود.

توكلي با بيان اينكه در اين آزمون داوطلبان در هر كد رشته امتحاني علاوه بر مواد آزمون عمومي كه شامل زبان انگليسي و استعداد تحصيلي است، به مجموعه‌اي از دروس تخصصي از دو مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد كد رشته مورد نظر بايد پاسخ دهند، اظهاركرد: ضرايب دروس امتحاني در هر يك از كد رشته‌هاي امتحاني عبارت است از زبان انگليسي با ضريب دو، استعداد تحصيلي با ضريب يك، مجموعه دروس اختصاصي به عنوان يك ماده امتحاني با ضريب چهارو ضرايب هر يك از دروس اختصاصي گروه آموزشي علوم پزشكي در مقابل هر درس در دفترچه راهنماي آزمون دكتري 91 مشخص شده است.

وي با بيان اينكه سطح سوالات امتحان تخصصي حسب مورد در حد دانش و تجربيات فارغ‌التحصيلان دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد و در هر رشته مطابق فهرست برنامه‌هاي مصوب شوراي عالي برنامه ريزي است، با اشاره به تستي بودن سوالات كليه رشته‌ها، گفت: در تست‌هاي چهار گزينه‌اي براي هر پاسخ صحيح، سه نمره مثبت و براي هر پاسخ غلط، به منظور خنثي كردن پاسخ‌هاي حدسي يا تصادفي، يك نمره منفي در نظر گرفته شده است.

وي افزود: به داوطلبان پيشنهاد مي‌شود كه اگر پاسخ سوالي را اصلا نمي‌دانند، به آن سوال جواب ندهند؛ چرا كه به سوال‌هاي بدون جواب، نمره نفي تعلق نمي‌گيرد و اگر به سوالي بيش از يك پاسخ داده شود، همه پاسخ‌هاي آن سوال غلط محسوب خواهد شد و به اين سوال يك نمره منفي تعلق مي‌گيرد.

مشاور عالي سازمان سنجش در خاتمه گفت: دفترچه‌هاي آزمون به صورت شخصي سازي طراحي شده است و دفترچه‌هاي آزمون نيز داراي تنوع است.

انتهاي پيام

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha