• شنبه / ۲ آذر ۱۳۸۷ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8709-00979
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

/اعدام جاسوس رژيم صهيونيستي/ مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات: ماجراي رون‌ آراد ربطي به ايران ندارد دراستفاده ازاينترنت وعقد قراردادها مراقب سوءاستفاده‌ها باشيد

/اعدام جاسوس رژيم صهيونيستي/
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات:
ماجراي رون‌ آراد ربطي به ايران ندارد
دراستفاده ازاينترنت وعقد قراردادها مراقب سوءاستفاده‌ها باشيد

مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات، از اجراي حكم اعدام «علي اشتري» متهم به جاسوسي به نفع سرويس‌هاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي، در بامداد دوشنبه هفته‌ گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وي با اعلام اين خبر و يادآوري اين كه متهم يادشده حدود چهار ماه قبل معرفي شده بود، اظهاركرد: اين فرد به مدت سه سال براي سرويس‌هاي اطلاعاتي موساد جاسوسي مي‌كرد تا اين كه اواخر سال 85 دستگير شد و بعد از گذشت 20 ماه كه به همه‌ اقدامات و عمليات خود اعتراف كرد، حكمش پس از طي مراحل قانوني و قضايي اعلام و به اجرا گذاشته شد.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، در ادامه به برخي از محورهايي كه اشتري در آن به نفع سرويس‌هاي جاسوسي موساد فعاليت ‌كرده است، پرداخت و اظهار كرد: اشتري مجموعه‌ اخبار و اطلاعاتي را كه موساد مي‌خواست از داخل كشور جمع‌آوري مي‌كرد و به طرق فني و حضوري در اختيار عوامل اطلاعاتي رژيم صهيونيستي قرار مي‌داد.

وي ادامه داد: اشتري تلاش مي‌كرد به مراكز مهم و حساس كشور نفوذ كند تا نيازمندي‌هاي بعدي موساد را به اجرا بگذارد و از برخي اختياراتي كه بعضي مراكز در اختيارش به عنوان مشاور فني و دفاعي قرار داده‌اند، به نفع اسرائيلي‌ها استفاده مي‌كرد.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، با بيان اين كه در برخي موارد اشتري خود براي سرويس‌هاي اطلاعاتي اسرائيل دام مي‌گذاشت تا آن‌ها به سمت وي بيايند و ارتباط برقرار كنند، افزود: فروش وسايل و امكانات نامناسب و معيوب با هدايت سرويس‌هاي اطلاعاتي موساد به برخي مراكز تحقيقاتي و دفاعي و ارائه‌ي تجهيزات نامناسب به مراكز و سازمان‌هاي فني كشور از ديگر مواردي بود كه اشتري طي مدت همكاري با سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي نسبت به آن مبادرت مي‌كرد.

اين مقام مسوول هم‌چنين به مشاوره‌هايي كه اشتري در طول مدت همكاري خود با سرويس‌هاي جاسوسي اسرائيل نسبت به ارائه آن مبادرت مي‌كرد اشاره كرد و نكاتي را كه اشتري در اين مشاوره‌ها منتقل مي‌كرد مواردي برشمرد كه سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي آن را به قصد انتقال در اختيار اشتري قرار داده بود.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات ادامه داد: اشتري تلاش مي‌كرد از مجموعه‌ توانايي‌هايي كه به دست آمده اعم از اطلاعات و اخبار و نفوذ در مراكز استفاده كند؛ حتي او در اين مدت سعي داشت با برخي سفارتخانه‌ها تماس بگيرد تا در اين راستا دامنه فعاليت‌هاي خود را با چند سرويس اطلاعاتي گسترش دهد.

وي با اشاره به اقداماتي كه اشتري طي همكاري خود با سرويس اطلاعاتي موساد انجام داده، اظهاركرد: اشتري در طول مدت همكاري خود با اين سرويس اطلاعاتي هر كاري را كه از دستش برمي‌آمده انجام داده و در برخي موارد متاسفانه او خود پيشنهاددهنده به سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي بوده است.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، در ادامه اشتري را فردي كه داراي فساد اخلاقي و مالي به صورت گسترده بوده معرفي كرد و گفت: البته اين مسائل براي ما اصل نيست؛ اما يك نكته دارد و آن هم اين كه آغاز فعاليت‌هاي جاسوسي با اين كار شروع شده و در ادامه سرويس‌هاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي سعي داشتند او را همچنان فاسد نگه دارند و از آلودگي وي استقبال و در برخي موارد نيز خودشان زمينه را فراهم مي‌كردند.

وي در ادامه با تاكيد بر اين كه اشتري طي 20 ماهي كه در اختيار ما بود، جزئيات دقيقي را از همكاري خود با اسرائيل در اختيارمان گذاشت، افزود: اين اطلاعات در جايگاه خود مورد استفاده قرار گرفت و نشان مي‌دهد كه سازمان جاسوسي موساد چه نيازهايي در داخل كشور دارد. برخي نكاتي كه او مطرح كرد نشان داد كه اين عناصر اطلاعاتي چقدر زبون هستند و براي خواسته‌هاي خود از چه مواردي استفاده ‌مي‌كنند و به چه كارهايي دست مي‌زنند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، تاكيد كرد: كشف جاسوسي مثل اشتري نشان مي‌دهد دشمنان براي رسيدن به خواسته‌هاي خود از چه راه‌هاي پليدي استفاده مي‌كنند؛ البته اقدامات آنها از چشم سربازان گمنام امام زمان مخفي نمانده و نخواهد ماند كه اشتري نمونه‌اي از آن است.

وي يادآور شد: توانايي و استعدادهاي اطلاعاتي كشور فراتر از آن است كه سرويس‌هاي اطلاعاتي مثل موساد يا برخي سرويس‌هاي اطلاعاتي غرب و همسايه‌ ما بتوانند به مقاصد و اهداف خود برسند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات در عين حال تاكيد كرد: اما اين توانايي‌ها نمي‌تواند كافي باشد و مديران، مسوولان و همه‌ي آحاد ملت بايد آگاه‌تر از گذشته نسبت به ترفندهايي كه عليه كشور استفاده مي‌شود، دقت كنند.

وي روشن‌شدن ابعاد پرونده اشتري و سرگذشت وي را براي كساني كه در اين زمينه فعاليت مي‌كنند و به اين وسيله زندگي خود و خانواده‌شان را به تباهي مي‌كشند، عبرت‌آموز دانست و گفت: شايد بين مديران ما باشند افرادي كه آلوده به اين مسائل شده باشند، اما نبايد بگذارند ادامه پيدا كند. وزارت اطلاعات فرصت رافت و رحمت را مي‌تواند فراهم كند و كرده است. ستادهاي خبري و تلفن 113 مي‌توانند بهترين مرجع براي كمك به اين افراد در اين مسئله باشند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، با تاكيد بر اين كه وزارت اطلاعات مسوول صيانت از همه‌ اركان نظام و مديران است، افزود: ما موظفيم شر دشمنان را به خودشان برگردانيم. وزارت قوي كار خود را انجام مي‌دهد و نمي‌گذارد آنها به اميال‌شان برسند.

به گزارش ايسنا، مدير كل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات، در ادامه به مسئله «رون آراد» خلبان متجاوز اسرائيلي و فعاليت‌هايي كه اخيرا رژيم صهيونيستي در اين مسئله انجام داده است، پرداخت و يادآور شد: هواپيماي رون آراد در سال 1986 در جريان تجاوز به خاك لبنان در حالي كه وي 28 ساله بود، سقوط كرد و او خود را با چتر نجات داد. همان موقع برخي مراكز غيررسمي اعلام كردند اين فرد به وسيله گروه‌هاي لبناني و فلسطيني اسير شده، البته مستندي ارائه نكردند، بعد موساد وارد عمل شد و با لابي‌گري‌هاي متعدد و امور ديپلماتيك اين مسئله را در سطح جهاني دنبال كرد و در مواردي نيز اين مسئله را به سمت ايران و اين كه ايران در اين مسئله دست دارد، سوق داد.

وي اضافه كرد: اين كار ادامه داشت تا سال 1383 يعني حدود چهار سال قبل كه فاز جديدي را اسرائيلي‌ها آغاز كردند و علت اين تغيير فاز نيز اين بود كه آن‌ها ديگر نمي‌خواستند هزينه‌هاي سنگيني را در اين مسئله بپردازند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، با اشاره به اقداماتي كه رژيم صهيونيستي در موضوع رون آراد طي چهار سال اخير از طريق شبكه‌هاي تلويزيوني وابسته به غرب، منافقين و سلطنت‌طلبان خارجي انجام داده و بر اساس آن 10 ميليون دلار به فردي كه اطلاعاتي از اين خلبان اسرائيلي داشته باشد، اختصاص داده، به تشكيل بنيادي به نام بنياد آزادي، راه انداختن سايت و ارسال ايميل‌هايي در اين موضوع اشاره و اظهاركرد: متاسفانه در داخل نيز برخي كه بهانه‌ آنها فرصت‌طلبي و اخاذي بود، با اين مركز تماس گرفتند تا جايزه بگيرند اما خود را به جريان اطلاعاتي ايجادشده توسط اسرائيل پيوند دادند.

وي با بيان اين كه در اين رهگذر كساني با انگيزه‌ اخاذي كلاه‌هاي بزرگي سر رژيم صهيونيستي گذاشته‌اند، گفت: البته در چند مورد اقدامات قابل تحسين و در يكي – دو مورد قابل تقدير بود.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات پرونده رون آراد را بي‌ارتباط با ايران توصيف ‌كرد و با تاكيد بر اين‌كه ايران اطلاعي در مورد وي ندارد، افزود: در دام‌گستري دشمن در كنار پرونده رون آراد يك حيله‌ اطلاعاتي خوابيده و برخي نيز براي خودشيريني اطلاعاتي در اختيار آنها گذاشتند كه مجاز به آن نبودند.

وي تاكيد كرد: داستان رون آراد يك داستان سوءاستفاده‌گرانه است و برخي ارتباطاتي كه از ناحيه‌ي آن با رژيم صهيونيستي ايجاد مي‌شود، شايسته‌ي مردم ايران نيست؛ از اين رو در مواردي كه لازم باشد، برخورد قضايي خواهيم داشت.

مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات، در ادامه از شناسايي و دستگيري يك گروه تروريستي در كردستان عراق كه مورد حمايت رژيم صهيونيستي بودند، خبر داد و گفت: اين گروه چهار نفره كه مجهز به شگردها و سلاح‌هاي اسرائيلي بودند قصد داشتند چند نفر را در داخل كشور ترور كنند كه به واسطه‌ نظارت بر مرزها و كنترل و دقتي كه نيروهاي اطلاعاتي داشتند، اين گروه قبل از هر اقدامي دستگير شدند. در حال حاضر نيز بر اساس برخي گمانه‌زني‌هاي اطلاعاتي در زمينه‌ گروههاي مشابه آن كه امكان دارند در منطقه باشند، از بيان جزئيات خودداري مي‌كنيم.

وي در ادامه از همكاري همه‌جانبه قوه قضاييه در اين سه مورد با وزارت اطلاعات و مديران گمنام اين وزارتخانه تقدير كرد.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، درباره‌ اينكه هدف گروه تروريستي دستگيرشده چه افرادي بودند؟ گفت: مسوولان نبودند اما از آنجا كه وزارت اطلاعات خود را نسبت به سرنوشت شهروندان نيز مسوول مي‌داند براي ما مهم بودند.

وي در ادامه درباره‌ اين كه آيا اشتري توانسته تجهيزات آلوده را وارد تاسيسات هسته‌يي ايران كند، گفت: هسته‌يي نه، ولي وي برخي قطعات را وارد سازمان انرژي اتمي كرد.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، همچنين در پاسخ به اين سوال كه اشتري در وزارت اطلاعات نيز رخنه كرده بود؟ گفت: به صورت مستقيم نه، اما از آنجا كه مراكز امنيتي و دفاعي امكانات خود را از مراكز مختلف تامين مي‌كنند، برخي مراكز مورد دستبرد اطلاعاتي قرار گرفتند.

وي در ادامه به تدوين سياست‌هاي وزارت اطلاعات در اعلام خبر اعدام علي اشتري پرداخت و با دخيل دانستن مسائل داخلي و روابط بين‌الملل در اين مسئله، گفت: شايد اين نشان‌دهنده‌ي دعواي اطلاعاتي باشد. دعواهاي اطلاعاتي جدي شده، وقتي آنها پرونده‌هاي سياسي عليه ايران مفتوح و ادعاهايي را مطرح مي‌كنند، ما نيز به صورت مستند نشان مي‌دهيم آنها چطور مي‌خواستند عليه ما اقدام كنند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، همچنين با هشدار نسبت به دقت در استفاده از اينترنت به واسطه‌ي امكان سوءاستفاده‌ي سرويس‌هاي اطلاعاتي از آن، يادآور شد: ما نيز مي‌توانيم و در حال حاضر نيز همانند آنها سعي مي‌كنيم از بحث اينترنت استفاده‌ي اطلاعاتي كنيم و مي‌كنيم.

وي با بيان اينكه براي جلوگيري از سوءاستفاده‌ دشمن از مسائل مربوط به اينترنت بايد راه طولاني‌اي را طي كنيم، به مديران و مسوولان كشور توصيه كرد تا رسيدن به راهكاري كه جلوي هر گونه سوءاستفاده را بگيرد، دقت خود را در مسئله‌ استفاده از اينترنت افزايش دهند.

مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، در ادامه در پاسخ به اين كه آيا وزارت اطلاعات با توجه به آن چه در پرونده‌ اشتري اتفاق افتاد، خواهان آن است كه شركت‌هاي داخلي در عقد قرارداد با شركت‌هاي خارجي در موضوع خريد قطعات فني و مخابراتي با وزارت اطلاعات همكاري كنند؟ گفت: اين خواست اطلاعاتي است؛ الزامي در آن وجود ندارد اما بهتر است مراكزي كه با شركت‌هاي خارجي همكاري مي‌كنند با وزارت اطلاعات نيز همكاري داشته باشند. مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي خوب به اين مسئله پرداخته‌اند.

به گزارش ايسنا، پيش از اظهارات مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات، فيلمي پخش شد كه در آن علي اشتري كه دوشنبه‌ هفته گذشته به اتهام جاسوسي به نفع سرويس اطلاعاتي موساد اعدام شد، ساعاتي قبل از اعدام، به مراحل و نحوه همكاري خود با سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي اشاره كرد و طي آن با تاكيد بر اين كه ناخواسته به دام سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي افتاده، از مديران و شركت‌هاي داخلي كه نسبت به عقد قرارداد در خريد قطعات فني و مخابراتي با شركت‌هاي خارجي اقدام مي‌كنند، توصيه كرد در فعاليت‌هاي خود دقت لازم را از هر جهت به كار گيرند و حتما در اين همكاري‌ها از همفكري كارشناسان خبره‌ وزارت اطلاعات استفاده كنند تا به سرنوشت وي گرفتار نشوند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha