خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: بازي مقابل سپاهان در اصفهان سخت است اما ميرويم كه امتياز بگيريم .
فرهاد پورغلامي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازي با سپاهان را بازي سختي دانست و اظهار كرد: در زمين اصفهان و مقابل تيم پرمهره سپاهان بازي كردن كار سختي است، اما ما ميرويم كه با امتياز برگرديم.
وي ادامه داد: جنگ نابرابري در اصفهان است و از لحاظ بودجه ملوان حرفي در مقابل سپاهان براي گفتن ندارد ولي از لحاظ فوتبالي نميخواهيم دست خالي از اصفهان برگرديم. فيلم بازي سپاهان را ميبينم و آنرا تحليل خواهم كرد تا بتوانيم از نقاط ضعف اين تيم نهايت استفاده را ببريم. البته فرصتي براي اين كار نيست و فاصله بين دو بازي خيلي كم است. ما يك روز تمرين كرديم و روز بعد راهي اصفهان شديم.
پورغلامي در ارتباط با مصدوميت بازيكنان تيمش گفت: محمد همرنگ مصدوم بود كه خوشبختانه برطرف شد. سعيد سالارزاده نيز مصدوميت دارد كه اميدوارم به بازي با سپاهان برسد و بتوانيم از اين بازيكن استفاده كنيم.