خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: فرهنگ و ادب - ادبيات
برنامههاي نخستين كنگرهي شعر منوچهر آتشي كه به مناسبت چهارمين سالگرد درگذشت اين شاعر برگزار ميشود، اعلام شد.
به گزارش خبرنگار بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امسال براي اولينبار، کنگرهي شعر آتشي در سطح منطقهيي و با حضور شاعران استانهاي فارس، خوزستان و بوشهر برگزار ميشود.
نخستين کنگرهي شعر منوچهر آتشي، روز پنجشنبه (28 آبانماه) از ساعت 16 با حضور شاعران برگزيده و اهل قلم استانهاي يادشده آغاز ميشود. در اين مراسم از اميد غضنفر - شاعر و روزنامهنگار بوشهري - تقدير خواهد شد.
از سوي ديگر، برنامهي اصلي که مراسم يادبود چهارمين سال درگذشت منوچهر آتشي است، روز جمعه (29 آبانماه) از ساعت 16 آغاز خواهد شد.
در برنامهي امسال، سيدجعفر حميدي، شاپور جورکش، بهزاد خواجات، علي قنبري، سعيد مهيمني و مجيد اجرائي سخنراني ميكنند و تعدادي از شاعران کشور به شعر خواني ميپردازند. در ادامه نيز از بر گزيدگان کنگرهي شعر منوچهر آتشي تقدير ميشود.
گفتني است که هر دو برنامه در سالن مجتمع فرهنگي - هنري بوشهر برگزار ميشود.
محسن شريف - دبير اين كنگره - با گله از رسانههاي عمومي، بويژه نشرياتي كه در مركز منتشر ميشوند، گفت: آن دسته از افراد و کانونها و انجمنهاي تهراني که آن همه براي خاکسپاري آتشي در امامزاده طاهر کرج سينه ميدراندند، در اين مدت پنج سالي که از مرگ او ميگذرد، حتا به اندکي نيز از او يادي نکردهاند.
انتهاي پيام كد خبر: 8808-00380 |