خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين
سرويس: شهرستانها
به گفته مدير جهاد کشاورزي شهرستان تاکستان ٣٦ هکتار باغ الگويي در اين شهرستان اجرا شده است.
به گزارش ايسنا، کاووسي در همايش تجليل از کشاورزان و توليد کنندگان برتر بخش کشاورزي اين شهرستان، گفت: در بخش باغباني ٧٤ هکتار از باغات ميوه تاکستان اصلاح شده و همچنين٢٠ مورد موافقت احداث گلخانه پرورش ميوههاي سرد سيري صادر شده است.
وي افزود: تاکنون ٣٦٠ هکتار از مزارع اين شهرستان به سيستم آبياري تحت فشار مجهز شده و براي اجراي پوشش انهار ٨ هزارو ٦٠١ متر کانال اجرا شده است.
رييس سازمان جهاد کشاورزي قزوين نيز در اين مراسم، وجود تشکلهاي قوي و فعال را بازوان کار آمد براي کشاورزي و مديريت جهاد کشاورزي برشمرد.
محمدرضا صفري اظهار کرد: در حال حاضر ٢٦ درصد اشتغال کشور بر عهده بخش کشاورزي بوده و اين بخش ٥/١٩ در صد ارزش افزوده را به خود اختصاص داده است.
وي در ادامه به اهميت دشت قزوين اشاره کرد و گفت: درسفر دوم هيات دولت به استان قزوين رديف اعتباري خاص براي دشت قزوين و رديفي اعتباري ديگر براي توسعه آبياري نوين منطقه تاکستان اختصاص يافته و استان قزوين به عنوان پايلوت کشاورزي مدرن انتخاب شد.