خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين
سرويس: شهرستانها
مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين گفت: برداشت محصول جو از سطح بيش از 38 هزار و 888 هکتار از اراضي زراعي اين استان آغاز شد.
به گزارش ايسنا، حسن جليلوند، مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي قزوين پيش بيني کرد از اين ميزان اراضي بيش از 130 هزارتن محصول برداشت شود.
وي سطح زير کشت جو آبي را 34 هزار و 752 هکتار و سطح زير کشت جو ديم را 4 هزار و 136 هکتار برآورد و اظهار کرد: در سال زراعي جاري قزوين از نظر نسبت سطح ابلاغي به سطح اجرايي 100 درصد تحقق برنامه کشت داشته است.
جليلوند در ادامه به طرح مديريت جامع مزارع جو اشاره کرد و گفت: طي سال زراعي جاري به منظور تمرکز کليه امکانات اجرايي و توان فني واحدها طرح مديريت جامع مزارع آرماني الگويي در سطح 800 هکتار اجرا شده است.
مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي قزوين اعمال مديريت واحد در به کارگيري از منابع توليد و استفاده از روشهاي فني، انتقال يافتههاي تحقيقاتي در مزارع کشاورزان و بهره برداران را از جمله اهداف اين طرح اعلام کرد.
به گفته وي همچنين طي سال زراعي جاري طرح بررسي سازگاري و پتانسيل توليد 8 لاين ارقام جديد جو ارسالي از سوي موسسه تحقيقات ثبت و کنترل بذر ونهال کشور در استان اجرا شده است.