خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: اجتماعي - حوادث
در پي كشف جسد يك مرد در قزوين، پليس ارتباط اين قتل با قتلهاي سريالي زنان در اين استان را تكذيب كرد.
سرهنگ خاكباز ـ معاون اجتماعي انتظامي استان قزوين ـ در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، اظهار كرد: جسد كشف شده يك مرد در قزوين ارتباطي با قتلهاي سريالي زنان در اين شهر ندارد.
وي ادامه داد: اين جسد مربوط به مردي است كه در يك درگيري به قتل رسيده و جزو قتلهايي كه به صورت معمول ممكن است رخ دهد، محسوب ميشود.
سرهنگ خاكباز با با بيان اين كه شباهتي بين جسد كشف شده اين مرد با اجساد زنان قتلهاي سريالي وجود ندارد، گفت: شرايط و ظاهر جسد اين مرد با ديگر اجساد متفاوت است.
وي درباره گزارشات مردمي به پليس مبني بر اين كه افرادي با خودرو، قصد دزدينشان را داشتهاند، گفت: شرايط حاكم بر قزوين به گونهاي است كه مردم ترسيدهاند، به طوري كه بيش از 50 تماس تلفني با پليس در اين رابطه گرفته شده و ماموران تمام موارد گزارش شده را مورد بررسي قرار ميدهند، اما تاكنون اين موضوعات مشكوك نبوده است.
وي ادامه داد: متاسفانه تماسهاي مكرر مردم در اين باره به پليس كمك نميكند.
سرهنگ خاكباز، تعداد اجساد كشف شده در قتلهاي سريالي زنان قزوين را پنج جسد عنوان كرد.
همچنين سردار هدايتي ـ فرمانده انتظامي استان قزوين ـ نيز در گفتوگو با ايسنا، كشف دو جسد زن ديگر در روز چهارشنبه 23 ارديبهشت ماه را تكذيب كرد و گفت: هيچ جسد جديدي در رابطه با قتلهاي سريالي قزوين كشف نشده است.
انتهاي پيام كد خبر: 8802-16438 |