مهدي كروبي در جمع طلاب و روحانيون قزوين:
روحانيت با عملكرد صحيح بزرگترين خدمت را به اسلام مي‌كنند

سرويس: سياسي
1388/01/24
04-13-2009
13:46:09
8801-08295: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

دبيركل حزب اعتماد ملي گفت: اگر خداي ناکرده از مسيري که اسلام، مردم و امام(ره) از روحانيت خواسته است، منحرف شويم، ضربه‌اي جبران ناپذير به اسلام وارد خواهد آمد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشچويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام و المسلمين مهدي کروبي طي سخناني در جمع طلاب و روحانيون استان قزوين در ابتداي سخنان خود به مبارزه و مجاهدت روحانيون و در راس آن حرکت امام(ره) اشاره و اظهار كرد: تشکيل حکومت جهت پياده کردن قوانين اسلام و ارائه الگويي از حاکميت اسلام آرزوي علمايي بود که همواره در جنبش‌ها و تحرکات پيش‌گام بودند.

وي ادامه داد: اين افتخاري است براي ما که حکومت‌مان ديني و بر مبناي ولايت فقيه است و تمام ارکان و نهادهاي آن متکي به دين هستند.

وي افزود: اگر عمل روحانيت صحيح باشد بزرگترين خدمت را به اسلام کرده‌ايم. اگر روحانيون روحيه مردمي خود را حفظ کنند و جهت آزادي و عدالت مردم تلاش کنند، نزديکترين کارها به پروردگار را انجام داده‌ايم زيرا خدمتگزاران از اولياي خدا هستند.

دبيركل حزب اعتماد ملي خاطرنشان كرد: هنگامي که در کشورهاي ديگر اشتباهي رخ دهد مي‌گويند ايراد از کار فلان حزب يا گروه است. اما اگر در اين‌جا اشتباهي رخ دهد مي‌گويند ايراد از اسلام است و خداي ناکرده ضربه‌اي جبران ناپذير بر پيکره‌ دين وارد مي‌آيد.

وي يادآور شد: روحانيت با سال‌ها تحمل زندان، شکنجه، مبارزه و صبر دين خدا را حفظ و از سختي‌هاي فراوان عبور و اعتباري عظيم در بين مردم کسب کرد . امام(ره)نيز با استفاده از سرمايه اسلام و اعتبار روحانيت انقلاب را به پيروزي رساند و البته بر آن سرمايه نيز افزود.اکنون ما نيز به عنوان روحانيون بايد تلاش کنيم تا براين سرمايه بيافزاييم نه اين‌که تنها از اين ذخيره خرج کنيم.

وي افزود: امروز روحانيت در راس امور است،اگر خوب عمل کنيم مايه آبرو است ولي اگر اشتباهي انجام دهيم جبران آن بسيار دشوار است.

كروبي گفت: جمهوري اسلامي استمرار دارد و شعاع آن روز‌به‌روز بيشتر شده است و اگر اکنون شاهد کينه‌توزي‌هاي دشمنان هستيم به خاطر استقلال و پيشرفت‌هاست.

وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود از روحانيون جوان خواست تا با زمان پيش بروند و با منطق و زبان جديد دنيا سخن بگويند.

وي همچنين به ويژگي‌هاي قزوين اشاره کرد و گفت: يکي از شهرهايي که در زمان مبارزه عليه رژيم ستم‌شاهي تعداد زيادي زنداني سياسي داشت، قزوين بود که اکثراً نيز از بچه‌هاي مسلمان بودند.

دبيرکل حزب اعتماد ملي به انتخابات آتي رياست جمهوري اشاره کرد و گفت: هر جريان و تفکري و هر کسي که به اسلام و آرمان‌هاي انقلاب و امام(ره)‌معتقد است، بايد تلاش کند تا به ياري خدا انتخابات پرشوري داشته باشيم.

انتهاي پيام

كد خبر: 8801-08295
  نظر شما در مورد اين خبر
نام
پست الکترونيک
پيام شما

پر کردن فرم براي دريافت نظرات الزامي است

امتياز به خبر

Imam and Superme leaders views - Strategic Policies - Iran Future Plans - Economy - Industry - Information Society - Social - Health - Education - Science - Politic - Islamic Parliament - Legal - Nuclear Energy - Foreign Policy - World - Iran Neighbours - Imposed War - IslamicInsights - Literature - Art - Radio and TV - Cultural Heritage - Sport - Provinces - Photo -
 

© Copyright 1998-2009 Iranian Students' News Agency - ISNA