خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين سرويس: شهرستانها
يک مقام مسوول از احتمال تغيير در مديريت شهرداري قزوين طي روزهاي آينده خبر داد.
به گزارش ايسنا، در پي انتشار شايعه احتمال برکناري محمود کمالي، شهردار قزوين، يک مقام مسوول در گفتوگو با ايسنا گفت: برکناري شهردار قزوين قطعيت پيدا نکرده است اما به دليل تفاوت ديدگاه شورا و شهردار، امکان تغيير در مديريت شهرداري قزوين وجود دارد.
وي افزود: در جلسه غير علني شوراي شهر، اعضا شورا پيگير18 مصوبه اجرا نشده شورا و عدم انعقاد قرارداد مجدد شهرداري با تعدادي از کارکنان قراردادي بودند که در نهايت اعضا شورا در جمع بندي شفاهي نظر به ايجاد تغيير در مديريت شهرداري قزوين داشتند.
اين مقام مسوول گفت: تکليف نهايي مديريت شهرداري قزوين در جلسه بعدي شوراي شهر مشخص خواهد شد.
صفت الله صالحي، مسوول روابط عمومي شهرداري قزوين نيز در گفتوگو با ايسنا اظهار داشت: تا زمان اعلام رسمي شورا، بحث برکناري شهردار قزوين مطرح نيست.
وي افزود: شورا در قضيه انتخاب و يا تغيير شهردار تصميم گيرنده است و بايد موضوع از آنها سوال گردد.
صالحي با اشاره به جلسه قبلي شوراي شهر قزوين گفت: نشست شورا محرمانه بوده و ما اطلاع دقيقي از جزئيات آن نداريم.
انتهاي پيام كد خبر: 8801-03513 |