*با هدف حمايت از محرومان و محروميت‌زدايي تشكيل شد*
فـراكـسـيـون مـنـاطـق مـحـروم در مـجـلـس

سرويس: مجلس
1387/04/19
07-09-2008
09:13:47
8704-10402: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: مجلس

نماينده مردم شهرستان‌هاي طبس، فردوس و سرايان در مجلس شوراي اسلامي گفت: فراکسيون مناطق محروم متشکل از نمايندگان مناطق محروم و نمايندگان حاميان مناطق محروم در هشتمين دوره مجلس شـوراي اسلامي تشکيل شد.

محمدكريم عابدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، هدف از تشكيل اين فراكسيون را پياده شدن اهداف قران، ديدگاه‌هاي اسلام ناب محمدي و احياء افكار امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري در حمايت از محرومان و در جهت محروميت‌زدايي ذكر كرد.

وي ادامه داد: اولين مجمع اين فراكسيون روز دوشنبه 17 تيرماه در محل کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي برگزار شد که در اين جلسه که با حضور جمعي از نمايندگان استان‌هاي مناطق محروم کشور برگزار شد، انتخابات هيات رييسه فراکسيون با نظارت هيات موسس به عمل آمد، که به اتفاق آراء حجت‌الاسلام‌والمسلمين ابراهيمي به عنوان رييس هيات رييسه، دکتر سبحاني نماينده مردم نيشابور در مجلس به عنوان نايب رييس دوم، فرهمند نماينده مردم ابرکوه، خاتم، مهريز و بافق به عنوان منشي اول، عباسپور نماينده بويين‌زهرا به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

وي افزود : بنده نيز به عنوان نايب رييس اول هيات رييسه انتخاب شدم.

عابدي ادامه داد: بشارتي مشاور رييس جمهور نيز هرگونه همکاري در جهت محرويت‌زدايي از سوي مسوولان را خواستار شد و حمايت و همکاري خود را اعلام نمود.

وي گفت: علاوه بر اين افراد، نمايندگان استان‌هاي سيستان و بلوچستان، کردستان و کهگيلويه و بويراحمد نيز از اعضاء فراکسيون هستند.

وي راهبردهاي اين فراكسيون را تلاش در جهت ايجاد تعامل و همدلي هرچه بيشتر براي رفع محروميت‌زدايي از مناطق محروم جمهوري اسلامي ايران، سعي و تلاش در ايجاد و گسترش عزم ملي در مسير نهادينه‌سازي محروميت‌زدايي، تشويق به همگرايي سه قوه و ايجاد هماهنگي در فعاليت‌هاي علمي، تبليغي، امدادي و خدماتي در زمينه خدمت‌رساني، کارآفريني و توليد، نوآوري، شکوفايي و توسعه عدالت محور در جهت دستيابي و تسريع راه‌هاي ميان‌بُر در محروميت‌زدايي، شناسايي و همکاري مراکز تحقيقاتي و فرهنگي و صاحبان استعدادهاي خلاق در جهت اجرايي نمودن برنامه‌ها و قوانين محروميت‌زدايي عنوان کرد.

عابدي افزود: پايبندي نمايندگان مناطق محروم مجلس هشتم، به ميثاق‌نامه و تقويت اهداف و آرمان‌هاي رهبر کبير انقلاب(ره) در راستاي خط مشي‌هاي کلي نظام، قانون اساسي، منويات مقام معظم رهبري و تحقق چشم‌انداز بيست ساله با فراهم آوردن زير ساخت‌ها و امکانات و شرايط محروميت‌زدايي از تمام ابعاد (اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي) در جمهوري اسلامي ايران و همکاري مستمر با کميسيون‌هاي مجلس بر حسب مورد، در جهت طرح‌ها و لوايح از سوي مجلس و دولت، تعامل با دولت، شوراهاي عالي استان‌ها، شهرها و روستاها از جمله سرفصل‌هاي راهبردي اين فراكسيون مي‌باشند.

عابدي هم‌چنين يادآور شد: اولين جلسه هيات رييسه بعد از تعطيلات مجلس با حضور بشارتي مشاور رييس جمهور برگزار مي‌شود.

انتهاي پيام

كد خبر: 8704-10402
  نظر شما در مورد اين خبر
نام
پست الکترونيک
پيام شما

پر کردن فرم براي دريافت نظرات الزامي است

امتياز به خبر

Imam and Superme leaders views - Strategic Policies - Iran Future Plans - Economy - Industry - Information Society - Social - Health - Education - Science - Politic - Islamic Parliament - Legal - Nuclear Energy - Foreign Policy - World - Iran Neighbours - Imposed War - IslamicInsights - Literature - Art - Radio and TV - Cultural Heritage - Sport - Provinces - Photo -
 

© Copyright 1998-2009 Iranian Students' News Agency - ISNA