خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين
سرويس: شهرستانها
استاندار قزوين گفت: دولت بايد در جبران خساراتي كه بر اثر بروز پديده خشكسالي و سرمازدگي در سطح مناطق استان قزوين به بار آمده است توجه بيشتري نشان بدهد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيداحمد نصري در ديدار با دكتر نوروزي معاون وزير جهاد كشاورزي و رييس سازمان دامپزشکي کشور با بيان اين مطلب اظهار کرد: در خدمترساني به باغداران، كشاورزان و دامداران در جبران خسارتها و هزينههاي خشكسالي و سرمازدگي بايد سرعت عمل بيشتري به خرج داد تا علاوه بر كاهش صدمات اقتصادي به روستائيان، از مهاجرت آنها به شهرها نيز جلوگيري شود.
وي افزود: همه مسؤولان و مديران مرتبط با پديده خشكسالي و سرمازدگي در پي كاهش و رفع عوارض و تبعات منفي اين پديده هستند و ما انتظار داريم دولت علاوه بر تقويت و حمايت از صندوق بيمه محصولات كشاورزي به مشکلات پيش آمده براي استان توجه بيشتري نشان بدهد.
استاندار قزوين با اشاره به اهميت و جايگاه بستهبندي مواد غذايي، باغي و كشاورزي در دنياي امروز گفت: هم اكنون استان قزوين در امور دام و طيور و برخي از محصولات كشاورزي از استانهاي ممتاز كشور محسوب شده و در بسياري از شاخصها رتبه اول تا پنجم را در سطح كشور به خود اختصاص داده است .