/پي‌گيري روند اجراي مصوبات سفر استاني دولت به چهارمحال و بختياري/
بازديد خبرنگاران از كارخانه سيمان لردگان، مسكن مهر، جاده لردگان و ...

سرويس: سياسي
1387/02/23
05-12-2008
16:17:30
8702-13850: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

در ادامه‌ي بازديد از طرح‌ها و پروژه‌هاي مصوب سفر استاني دولت به چهارمحال و بختياري، خبرنگاران پيش از ظهر روز دوشنبه از سايت كارخانه سيمان لردگان بازديد كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گفته‌ي صادقي، استاندار ، اين سايت توسط بخش خصوصي قدرتمندي از سال گذشته شروع به كار كرده و با سرعت بسيار بالايي در حال كار است.

وي هم‌چنين گفت كه قرار است سدهاي متعددي بر روي رودخانه‌ي اين منطقه در نزديكي اين كارخانه زده شود، هم‌چنين نزديك به ‌٨ سد در فازهاي مختلف در منطقه‌ي لردگان احداث خواهد شد كه سد كارون ‌٤ از جمله‌ي آن‌هاست.

صادقي هم‌چنين گفت كه اين سدها قطب توليد برق آبي خواهند بود.

به گفته‌ي استاندار، در سفر دوم هيات دولت قرار است درباره حفر هشت حلقه چاه در منطقه‌ي لردگان كه از آن‌ها استفاده نمي‌شود صحبت و پيشنهاداتي در اين زمينه ارايه و بيان شود به چه علت اين حفاري‌ها صورت گرفته و چرا به بهره‌برداري نمي‌رسد.

به گزارش ايسنا، در ادامه خبرنگاران از طرح مسكن مهر لردگان بازديد كردند.

اصغر نجيبي رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان چهارمحال و بختياري درباره اين طرح گفت: اين طرح در راستاي سياست مسكن مهر در شهر لردگان در ‌٦ / ‌١٢ هكتار و ظرفيت ‌٦٠٠ واحد مسكوني در حال ساخت است.

به گفته‌ي وي، در لردگان ساخت و ساز به شدت به دليل مهاجرت‌پذيري ادامه دارد و امكانات جوابگوي تعداد تقاضاي مسكن نيست؛ به همين دليل قرار است براي تامين زمين بيشتر اقدامات ديگري انجام شود و هيات دولت نيز در همين راستا تصويب كرده ‌٢٠ هكتار از اراضي به نام اراضي نهالستان براي ساخت مسكن مهر اختصاص پيدا كند.

وي افزود: براي اين پروژه اعتباري معادل ‌١٢ ميليارد ريال لازم است كه تا كنون ‌٨ ميليارد آن هزينه شده و بخشي از پروژه به مرحله‌ي آسفالت رسيده و پيشرفت فيزيكي آن نيز ‌٦٠ درصد است.

به گزارش ايسنا، در ادامه، خبرنگاران از مركز آموزش فني و حرفه‌اي لردگان در شهرك شيرواني بازديد كردند كه در ابتداي اين بازديد، مردم اين منطقه با حضور در بين مسوولان استان به بيان مشكلات خود پرداختند. مهم‌ترين مشكلات آنها كمي آب، كمبود مدرسه و آسفالت نبودن جاده بود.

هم‌چنين خبرنگاران از طرح مخزن هزار متر مكعبي و ايستگاه پمپاژ شيرواني بازديد كردند.

در اين زمينه اميني معاون مهندسي و توسعه‌ي آب و فاضلاب روستايي استان چهارمحال و بختياري گفت: استان ‌٥٨٦ روستا دارد كه به دليل خشكسالي، ‌٢٩٢ روستا با كم‌آبي مواجه شده‌اند؛ لذا پروژه آبرساني به مجتمع فجر و شيرواني براي جبران كمبود آب، احداث شده و كل اعتبار اين طرح ‌٦٤٠ ميليون تومان بوده كه تا كنون حدود ‌٣٧٠ ميليون تومان آن تامين شده است. اين طرح از سال ‌٨٤ كار خود را شروع كرده و تا كنون ‌٦٦ درصد پيشرفت داشته است.

در ادامه‌ بازديدها استاندار چهارمحال و بختياري درباره توزيع شهرك‌هاي اطراف لردگان نيز گفت: تا چند سال پيش فقط شهرستان لردگان در اين منطقه وجود داشت كه شهرك آلوني و مال‌خليفه به لردگان اضافه شدند و علت آن مهاجرت عشاير به اطراف لردگان بود كه براي اسكان عشاير، اين دو شهرك ساخته شده و بنياد مسكن و شهرسازي استان اقدام به خانه‌سازي براي آنها كرد.

هم‌چنين خبرنگاران از فاز دوم جاده‌ي لردگان – منج – بيدله بازديد كردند.

كريمي مدير كل راه و ترابري استان در اين رابطه گفت: اين طرح از سال ‌٨١ كار خود را در دو قطعه آغاز كرده و ادامه‌ي جاده‌ي گردنه رخ و مسير باغ بهادران است كه از اين طريق امتداد آن به خوزستان وصل مي‌شود. قطعه‌ي اول اين طرح در دست ساخت است و تا كنون حدود ‌٦٠ درصد پيشرفته داشته، قطعه‌ي دوم آن نيز از منج تا سد كارون ‌٤ كه ‌٢٣ كيلومتر است در حال احداث است كه ‌١٣ كيلومتر آن در چهارمحال است. در قطعه‌ي اول و دوم تا كنون ‌٢٠ ميليارد تومان هزينه شده است و قطعه‌ي دوم نيز تا كنون ‌٨٥ درصد پيشرفت داشته كه در مجموع براي اين دو قطعه ‌٣٠ ميليارد تومان نياز است كه ‌٩ ميليارد آن در سفر اول هيات دولت اختصاص يافته و پيش‌بيني مي‌شود در سال ‌٨٨ اين طرح به اتمام برسد.

هم‌چنين خبرنگاران از پل بريده‌ي بخش منج بازديد كردند. طول اين پل ‌٦٠ متر و عرض مفيد پروژه‌ي آن ‌٩ متر و ‌٣٠ سانتيمتر، هم‌چنين عرض تمام‌شده‌ي آن ‌١٣ متر و ‌٨٠ سانتيمتر است كه بر روي رودخانه‌ي منج در حال ساخت است كه به اين وسيله استان اصفهان و چهارمحال و بختياري را به خوزستان وصل مي‌كند و باعث رونق گردشگري و سرمايه‌گذاري در اين منطقه مي‌شود.

انتهاي پيام

كد خبر: 8702-13850
خبرهاي مرتبط:
  نظر شما در مورد اين خبر
نام
پست الکترونيک
پيام شما

پر کردن فرم براي دريافت نظرات الزامي است

امتياز به خبر

Imam and Superme leaders views - Strategic Policies - Iran Future Plans - Economy - Industry - Information Society - Social - Health - Education - Science - Politic - Islamic Parliament - Legal - Nuclear Energy - Foreign Policy - World - Iran Neighbours - Imposed War - IslamicInsights - Literature - Art - Radio and TV - Cultural Heritage - Sport - Provinces - Photo -
 

© Copyright 1998-2009 Iranian Students' News Agency - ISNA